Regula strictă pe care o respectă cei 10 copii ai lui Eddie Murphy

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Regula strictă pe care o respectă cei 10 copii ai lui Eddie Murphy/Facebook
Regula strictă pe care o respectă cei 10 copii ai lui Eddie Murphy/Facebook

Faimosul actor american își asigură protecția maximă a celor zece copii ai săi, impunându-le o regulă strictă pe care nu le permite să o încalce.

Cu o carieră care s-a întins pe decenii întregi și o avere acumulată în valoare de milioane de dolari, Eddie Murphy are multe motive să fie mândru. Cu toate acestea, cea mai mare realizare a sa se găsește acasă, nu pe platourile de filmare, și anume, copiii săi – cinci dintre aceștia fiind rezultatul relației sale anterioare cu fosta sa soție, Nicole.

"Moștenirea mea nu constă în munca mea, ci în copiii mei", a subliniat actorul de la Hollywood în timpul apariției sale în emisiunea "The Today Show". "Tot ceea ce las în urmă sunt cei zece copii pe care i-am adus pe lume", a adăugat cu mândrie acest tată dedicat.

Deoarece Eddie Murphy este extrem de mândru de copiii săi, celebritatea din lumea comediei a făcut eforturi de-a lungul anilor pentru a-i proteja, în special având în vedere că aceștia au crescut în lumina reflectoarelor. În plus față de faptul că i-a menținut departe de expunerea inutilă în media, actorul a impus o regulă clară celor care au dorit să-i urmeze în pașii săi în industria cinematografică.

Cu peste 50 de filme realizate și o vastă experiență în industria cinematografică, Eddie Murphy poate să le ofere sfaturi neprețuite celor zece copii ai săi, care includ șase fiice și patru fii, cu vârste cuprinse între 5 ani și 34 de ani.

Cine sunt cei zece copii ai lui Eddie Murphy? Din căsătoria sa de 13 ani cu Nicole Mitchell, au apărut pe lume Bria, Miles, Shayne, Zola și Bella. Eric a fost conceput cu fosta sa iubită Paulette McNeely, Christian este fiul său cu Tamara Hood, Angel este fiul fostei membre a trupei Spice Girls, Mel B, iar Max și Izzy sunt copiii săi cu actuala sa logodnică, Paige Butcher.

Dintre cei zece copii ai actorului în vârstă de 62 de ani, doar câțiva au ales să urmeze o carieră în actorie. Desigur, unii dintre ei sunt prea tineri pentru a se îndrepta către o carieră profesională, deci nu sunt luați în considerare. Primul dintre copiii lui Eddie Murphy care a manifestat interes pentru actorie a fost Bria, în vârstă de 34 de ani, urmat de Christian, care are 33 de ani și a început să lucreze în industria filmului, iar apoi au urmat Shayne și Bella.

Eddie Murphy a fost un tată grijuliu și nu le-a întrerupt dorința de a urma o carieră în actorie copiilor săi, dar nici nu le-a permis să intre în industria cinematografică prea devreme, chiar și atunci când nu erau suficient de pregătiți. Fiica sa de 21 de ani în 2021, Bella Zahra, a subliniat că nu li s-a permis să înceapă să lucreze în actorie până nu au împlinit 18 ani.

Eddie Murphy știa foarte bine ce îi așteaptă pe copiii săi în lumea filmului de la Hollywood, astfel că nu i-a lăsat să înceapă până când a considerat că sunt suficient de pregătiți pentru a face față. El a explicat că reușita în industria filmului, care implică o bună colaborare cu regizorii, scenariștii și alți actori, necesită efort susținut și este foarte stresant.

Astfel, Eddie Murphy a înțeles că procesul de realizare a unui film este atât de epuizant, încât dacă ar fi avut copii care să joace în filme, aceștia ar fi putut să plângă și mai mult. Nu este de mirare că ca tată iubitor, el nu a dorit să le ofere copiilor săi o astfel de experiență.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel