Regina la volan! Cum să conduci un Jaguar, la 95 de ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Regina Elisabeta a II a
Regina Elisabeta a II a

Regina Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani, a fost fotografiată luni conducând un autoturism pe domeniul Castelului Windsor, la doar câteva zile după ce fusese sfătuită de medici să se menajeze în următoarele două săptămâni.

Fotografia, care a fost publicată de mai multe mass-media britanice, o prezintă pe regină purtând un batic şi ochelari de soare la volanul maşinii.

Luna trecută, regina Elisabeta a fost nevoită să-şi anuleze unele angajamente planificate şi a petrecut o noapte într-un spital din Londra din cauza unei afecţiuni nespecificate, însă fără legătură cu COVID-19. 



Palatul Buckingham a declarat că medicii i-au recomandat să se odihnească şi să evite vizitele oficiale, timp de cel puţin două săptămâni.

Unul dintre angajamentele de la care a fost nevoită să se retragă regina a fost recepţia care marchează deschiderea, luni, a Conferinţei ONU privind schimbările climatice (COP26) de la Glasgow.

Regina, care este cunoscută pentru sănătatea ei robustă, a participat însă la o serie de audienţe prin videolink, în care a apărut bine şi veselă, iar premierul Boris Johnson a declarat că a vorbit cu suverana săptămâna trecută şi a afirmat că aceasta este "într-o formă foarte bună".

Citește și: Topul celor mai bogate actrițe din lume. Pot învârti dolarii cu lopata, la propriu

Suverana, în vârstă de 95 de ani, a fost internată pentru o noapte, pe 20 noiembrie, în spitalul londonez King Edward VII, pentru "investigaţii preliminare", după ce a fost sfătuită de medicii săi să se odihnească şi şi-a anulat o vizită de două zile în Irlanda de Nord. 

A fost prima internare a suveranei britanice după mulţi ani.

Regina Elisabeta a II-a are însă "intenţia fermă" de a lua parte la evenimentele din Duminica Pomenirii, pe 14 noiembrie, de comemorare a militarilor şi civililor ucişi în conflicte armate.

"Ca urmare a sfatului lor recent, conform căruia regina ar trebui să se odihnească timp de câteva zile, medicii Majestăţii Sale au recomandat să se odihnească în continuare, cel puţin încă două săptămâni. Potrivit medicilor, Majestatea Sa poate să participe în acest timp la îndatoriri uşoare, de la birou, inclusiv la unele audienţe virtuale, dar să nu întreprindă nicio vizită oficială", se arată într-un comunicat emis de Palatul Buckingham.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel