Regăsirea lui Bubbles. Viața liniștită a fostului cimpanzeu de companie al lui Michael Jackson

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Fotografie de la Francesco Ungaro/Pexels
Fotografie de la Francesco Ungaro/Pexels

Michael Jackson ar fi încântat să știe că fostul său cimpanzeu de companie, Bubbles, trăiește o viață bună la o vârstă înaintată, conform sanctuarului care îl găzduiește.

Patti Ragan, director al Centrului pentru Maimuțe Mari, a declarat pentru TMZ că Bubbles are parte de multă libertate în sanctuar. El poate explora tuneluri, construi cuiburi sub copaci, se bucură de siesta zilnică de la amiază și, ocazional, chiar pictează!

Bubbles, acum în vârstă de 41 de ani, este monitorizat regulat de un medic veterinar și de personalul de îngrijire, având o greutate de 180 de kilograme. Durata de viață a unui cimpanzeu în captivitate este de obicei între 50 și 60 de ani.

Ea continuă să-l descrie pe Bubbles ca fiind un cimpanzeu prietenos, care interacționează bine cu vizitatorii și cu alte animale, inclusiv cu colegii săi cimpanzei Oopsie, Boma, Ripley, Kodua și Stryker. Ni s-a informat că Bubbles nu manifestă niciun semn de abuz în trecut.

Deși sanctuarul redă muzica și videoclipurile lui MJ pentru cimpanzei, Bubbles nu pare să aibă o preferință distinctă pentru muzica lui Michael față de alte genuri. Așadar, legătura lor strânsă de altădată cu cântărețul este acum doar o amintire pentru Bubbles.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel