Recorduri de scurta durată: Cele mai scurte căsătorii din lumea celebrităților

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Recorduri de scurta durată: Cele mai scurte căsătorii din lumea celebrităților / Photo by Deesha Chandra
Recorduri de scurta durată: Cele mai scurte căsătorii din lumea celebrităților / Photo by Deesha Chandra

Agitația afectează vedetele americane și nu toate relațiile lor sunt roz precum în filme. Anumite căsătorii încheiate în grabă nu au rezistat mult timp. Descoperă cine a solicitat rapid actele de divorț!

În acest joc numit dragoste, regulile lipsesc, iar multe celebrități au acționat în grabă, lăsând prudența deoparte și rostind un "Da!" rapid. Însă, în scurt timp, primii fiori ai dragostei au dispărut, lăsând loc pentru regrete. "O căsătorie încheiată în grabă nu poate fi un succes," a afirmat psihoterapeuta de cuplu americană Kate Wachs. Sentimentele efervescente și îndrăgostirea de la începutul relației nu oferă garanția unei căsnicii de lungă durată, a adăugat psihoterapeuta Sharon Gilchrest O'Neill. Cu toate aceste avertismente, unele celebrități au ignorat sfaturile și s-au aruncat în căsnici care nu au avut un final fericit.

Britney Spears și Jason Alexander

Una dintre cele mai scurte căsătorii din lume poate fi cea dintre Britney Spears şi Jason Alexander. Cei doi au fost căsătoriţi pentru numai 55 de ore. Ea avea 22 de ani când s-a căsătorit pentru scurt timp cu Jason Alexander, pe care îl cunoștea încă din copilărie. În anul 2003, după câteva zile de întâlniri, cei doi au plecat în Las Vegas. Se aflau în camera lor de hotel din Palms Casino, când s-au decis să se căsătorească. Au făcut nunta în grabă. Spears a apărut cu o șapcă de baseball.

În dimineața următoare, deja regretau decizia. Spears a declarat mai târziu că acea nuntă a fost o decizie „proastă, rebelă și nu-și asumă cu adevărat responsabilitatea”. Alexander, în schimb, și-a amintit: „Eram îndrăgostit de ea”, susținând că nunta a fost ideea ei. În iunie 2022, Alexander a venit nepoftit la nunta lui Spears cu Sam Asghari și a fost arestat sub acuzația de încălcare a proprietăţii. Potrivit BBC, el a susținut că artista l-ar fi invitat.

Nicolas Cage și Erika Koike

Nicolas Cage, actorul premiat cu Oscar, poate sărbători multe căsătorii în palmaresul său. A fost căsătorit de cinci ori, iar cea mai scurtă căsnicie a fost cu makeup artistul Erika Koike. Această căsătorie a avut loc în martie 2019 în Las Vegas, dar Nicolas Cage a solicitat anularea căsătoriei la doar patru zile de la eveniment.

Conform documentelor judecătorești, Nicolas Cage a recunoscut că amândoi el și Erika Koike erau în stare de ebrietate înainte de ceremonia de căsătorie și că el a acționat din impuls. De asemenea, au existat acuzații că Erika Koike avea antecedente penale. Cei doi au finalizat divorțul în doar două luni de la căsătorie.

Nicolas Cage a mai avut o căsnicie scurtă cu Lisa Marie Presley. La doar trei luni după ce s-au căsătorit, Nicolas Cage a solicitat divorțul invocând nepotriviri ireconciliabile, dar a refuzat să ofere detalii despre motivul despărțirii.

Pamela Anderson și Jon Peters

Şi pentru Pamela Anderson clopotele de nuntă au sunat de multe ori, de șase ori mai precis. Dintre toate aventurile ei, cea mai scurtă a fost cu producătorul de film Jon Peters, cu care a fost căsătorită doar 12 zile în anul 2020. Povestea lor de dragoste datează însă din anii `80. „Am intrat și l-am văzut pe acest mic înger stând la bar. Era Pammy. Avea 19 ani. Știam că va fi o mare vedetă”, a spus el despre prima întâlnire cu Pamela Anderson la Conacul Playboy al lui Hugh Hefner. Cei doi au avut o relație de prietenie care a continuat şi în timpul căsătoriei ei abuzive cu Tommy Lee, perioadă în care Jon a susținut-o moral.

După trei decenii şi alte patru căsătorii, cei doi s-au îndrăgostit și s-au căsătorit într-o ceremonie discretă care a avut loc în ianuarie 2020. „Timp de 35 de ani — am vrut-o doar pe Pamela”, a spus Peters. În ciuda poveştii frumoase, căsnicia lor s-a încheiat extrem de repede. La mai puțin de două săptămâni după ce şi-au spus jurămintele, Anderson s-a despărțit de Peters. Surprinzător, ea a susținut că n-au fost niciodată căsătoriți legal şi că totul a fost doar „un prânz teatral bizar”. Mai târziu, Peters a afirmat că a rămas cu datorii de aproape 200.000 de dolari după căsătoria lor.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel