Răspunsul lui Babasha după huiduielile de la concertul ColdPlay

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura tiktok
Captura tiktok

Artistul de manele a revenit după concert cu o explicație față de oameni.

Miercuri seară, la primul concert Coldplay de pe Arena Națională din București, manelistul Babasha a urcat pe scenă și a fost întâmpinat cu huiduieli din partea publicului.

"Aș vrea să vin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâmplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai, fiind centrul atenției acum. Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc despre așa ceva, las oamenii, la buna lor plăcere să judece situația cum trebuie.

Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, cel de pe data de 12 iunie și 13, iar ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine. Ei au contactat impresarii mei, m-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat astfel de oportunitate pentru că vorbim de un cu totul alt nivel.

Indiferent de toate huiduielile din lume, eu tot aș accepta, pentru că așa ceva este o dată în viață, iar pentru cunoștiința voastră am avut chiar și o probă de sunet înainte cu Chris Martin și i-a plăcut foarte tare de mine. Nu mă așteptam în viata mea să fie așa, mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu chiar atât de rău.

Vă mulțumesc, în primul rânnd tuturor care mi-au luat apărarea, sunt persoane la care nu mă așteptam pentru acest subiect și vă mulțumesc din toată inima mea și vă doresc tot binele din lume. Eu sunt doar un puști de 22 de ani care muncește zi și noapte pentru un vis. Pentru cine nu înțelege treaba asta, maneaua este rău famată din cauza rasismului, nu din cauza muzicii, doar pentru cei care nu înțeleg muzica, atât. Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază.

Vă mulțumesc de prezență tuturor și de huiduieli și de orice reacție posibilă, atât vă anunț, că pe 13 urmează un show și mai și", a spus Babasha, într-un video pe TikTok.

Chris Martin l-a chemat alături de el, pe Arena Națională, pe Babasha.

”Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiți cu inima deschisă”.

În timp ce era fluierat și huiduit de o parte a publicului, tânărul a continuat să fie susținut de solistul Coldplay, care a continuat să cânte alături de el. Videoclipurile lui Babasha au milioane de vizualizări pe Youtube. Pe Arena Națională, au fost aproximativ 50.000 de spectatori. Concertul se va repeta și în această seara, cererea de biletele fiind uriașă. Turneul mondial e dedicat, printre altele, toleranței și comunităților marginalizate. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel