Puya: Eu am renunțat la școală să mă apuc de rapp / Noi cântam despre droguri, dar nu prea erau

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Puya: Eu am renunțat la școală să mă apuc de rapp / Noi cântam despre droguri, dar nu prea erau/Captura foto
Puya: Eu am renunțat la școală să mă apuc de rapp / Noi cântam despre droguri, dar nu prea erau/Captura foto

Puya a vorbit despre sacrificiile pentru cariera lui, dar și despre cum trece de la modul rapper la modul tătic.

"Am avut cu fata mea cea mare o situație, asculta muzică la căști și am auzit niște înjurături și imediat m-am activat pe modul tătic, nu mai eram rapper, și am întrebat-o ce ascultă acolo, mă gândeam că ascultă muzică d-asta trapp cu înjurături, și mi-a răspuns că ascultă primele mele albume, și mi-a închis gura și nu i-am mai spus nimic că nu aveam ce să-i zic. Nu mi-era rușine, ăla eram eu, aveam 17-18 ani, nasol e când începi s-o cânți la 40 de ani. Adică la 40 de ani să începi să te comporți ca un copil să cânți că faci, dregi, spargi, învârți, asta n-o înțeleg. Plus că vă spun sincer, noi cântam din amintiri. Chiar și Sișu, de ce crezi că s-a dus la pușcărie? Era singurul care avea intrare la traficanți.

Nu toți părinții au această ocazie extraordinară să li se documenteze copilăria în versuri și videoclipuri, eu nu prea mai pot comenta nimic, că de câte ori comentez ceva imediat mi se zice că și eu ziceam așa, și încep să explic că era o melodie. Fiica mea nu vrea să facă rapp, îi plac artele așa, îi place să picteze, încă se descoperă. Nu pun presiune că nici ai mei n-au pus presiune pe mine.

Ce a sacrificat Puya pentru cariera lui

Eu am renunțat la școală să mă apuc de rapp, nu știu ce curaj a avut mama, dacă ar venii fata mea la mine să-mi zică asta acum cred că aș înnebuni. Cu mama n-am avut certuri și e și profesoară, a încercat ca orice mamă să-mi spună totuși să-mi iau o diplomă că poate n-o să meargă. A văzut că-mi place, că sunt pasionat de chestia asta și m-a lăsat totuși s-o fac, a avut încredere, trebuie să avem încredere în copiii noștri, chiar și în generația asta de acum.

Noi cântam despre droguri, dar nu prea erau, de exemplu era heroina, mai găseai, dar nu erau accesibile, acum ieși din scară și imediat găsești. Noi suntem stresați când vedem la televizor că ce fac copiii din ziua de azi și când mă gândesc ce faceam și eu...", a spus Puya la Mihai Morar în podcast.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel