Putin trimite la înaintare doi generali pentru a continua invazia din Ucraina

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Putin trimite la înaintare doi generali pentru a continua invazia din Ucraina / Foto: Kremlin.ru
Putin trimite la înaintare doi generali pentru a continua invazia din Ucraina / Foto: Kremlin.ru

Vladimir Putin îi laudă pe generalii care i-au îndeplinit ordinile în Ucraina.

Alexander Lapin, comandantul Districtului Militar Central, și Serghei Surovikin, comandantul Forțelor Aerospațiale, sunt propuși pentru "continuarea operațiunii în Ucraina", a declarat președintele rus Vladimir Putin, scrie Interfax.

"Generalul colonel Aleksandr Pavlovici Lapin și generalul de armată Serghei Vladimirovici Surovikin mi-au raportat astăzi despre progresul în îndeplinirea sarcinilor care le-au fost atribuite.", a spus Putin în timpul unei întâlniri cu ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu.

Planul misterios al lui Putin

Putin a menționat că aceștia și-au înaintat "propunerile pentru desfășurarea operațiunii ofensive". În plus, Putin a declarat că unitățile militare care au participat la operațiunea din LPR ar trebui să-și sporească pregătirea militară și să se odihnească, iar restul ar trebui să respecte în continuarea planul.

"Ministerul Apărării și Statul Major au în vedere toate propunerile comandanților de pe teren. Unitățile care au luat parte la ostilitățile active și au obținut succes, victoriile în direcția Lugansk, desigur, ar trebui să se odihnească, să-și sporească capacitățile de luptă.", a spus președintele rus.

"Și alte formațiuni militare, inclusiv gruparea Vostok, gruparea Vest, trebuie să își îndeplinească sarcinile conform unui plan aprobat anterior, conform unui singur plan.", a adăugat el.

Putin speră că trupele sale vor avea succesul din Lugansk și în alte zone ale Ucrainei



Putin și-a exprimat speranța că "totul se va întâmpla în același mod ca la Lugansk".

Ministerul Apărării al Federației Ruse a spus anterior cine sunt comandanții grupurilor ruse "Centru" și "Sud" pe 24 iunie. Gruparea sudică este condusă de comandantul șef al Forțelor Aerospațiale Serghei Surovikin, grupul Centru este condus de Alexander Lapin, comandantul trupelor Districtului Militar Central, potrivit unui comunicat al Ministerului rus al Apărării.

Ambasadorul rus la București susține că nu Rusia a început războiul din Ucraina

Ambasadorul Rusiei la București, Valery Kuzmin, consideră că nu Rusia este cea care a început războiul în Ucraina. Într-un interviu pentru Realitatea Plus, diplomatului i-au fost arătate mai multe imagini cu copii ucraineni uciși de bombardamentele rusești, dar Kuzmin nu a schițat nicio reacție și a susținut că neonaziștii sunt cei care au ucis civili în Ucraina.

În plus, el a mai susținut că majoritatea refugiaților ucraineni au plecat din țară cu mașini de lux, deși nu este deloc așa, presa publicând diverse reportaje cu refugiații din România care stau acum în centre special amenajate.

Reporter: De ce ar trebui să credem Rusia, când Rusia este cea care a condus această operațiune militară?

Kuzmin: Pentru că nu Rusia a început, în practică. În realitate, dacă te uiți către faptele reale, Rusia a început doar o altă etapă care se desfășura oricum în Ucraina. A fost provocat, a fost sponsorizat financiar de SUA. La mijlocul lunii februarie, bombardamentele s-au intensificat. Când am început operațiunile, am găsit documente care arată că s-a planificat o ofensivă masivă și dacă se realiza, numărul victimelor era mult mai mare. Informațiile care provin din Ucraina sunt 99% false.

Reporter: Mii de femei ucrainence cu copiii lor au venit în România pentru ajutor și spun că rușii atacă.

Kuzmin: Au văzut? Cel puțin o parte dintre ei au văzut?

Reporter: Da.

Kuzmin: Nu, nu dragul meu prieten, nu au văzut. Sunt mii de oameni. Cum au suferit din cauza armatei ruse? Ei care vin cu mașinile lor de lux.

Reporter: Nu toată lumea are mașini de lux.

Kuzmin: Majoritatea. Când refugiații kurzi, afgani au încercat să pătrundă în Europa prin Rusia au venit aproape fără bagaje pentru că veneau dintr-o regiune în care oamenii sufereau. Vezi mai mult AICI.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel