Puneți sare în șampon: are o acțiune puternică de degresare, purificare și ne scapă de mătreață

Autorul articolului: Nicoleta Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Puneți sare în șampon - are o acțiune puternică de degresare, purificare și ne scapă de mătreață. Sursa - Pexels
Puneți sare în șampon - are o acțiune puternică de degresare, purificare și ne scapă de mătreață. Sursa - Pexels

Sarea Epsom (sulfatul de magneziu) sau sarea amară este disponibilă în comerț și are zeci de beneficii  pentru sănătate și frumusețe. În plus, sarea Epsom este un remediu excelent și pentru îngrijirea plantelor.

Sarea Epsom este un remediu  excelent în combaterea constipației. Doar dizolvați o lingură de sare într-un pahar cu apă și beți-o. Va avea un efect laxativ puternic. Sarea amară este și un excelent antiinflamator intestinal. Aceste săruri sunt un remediu excelent împotriva mușcăturilor de țânțar.

Ce se întâmplă dacă pui un burete în frigider: rezultatul este simplu și genial

Sarea Epsom are beneficii și pentru rezolvarea unor probleme precum stresul, mirosurile neplăcute sau durerile provocate de entorse.

Sarea Epson poate fi folosită la baia exfoliantă pentru picioare. Doar dizolvați un pumn de sare Epson într-un lighean cu apă caldă, în care vei scufunda picioarele pentru 30 de minute. Rezultatul se va vedea imediat, sarea Epson fiind un adevărat panaceu natural pentru sănătatea noastră.

Prăjitură, umplută cu cremă de fistic. O rețetă simplă pentru un desert moale și parfumat

Sarea amară are beneficii minune pentru păr și scalp. Are o acțiune puternică de degresare și purificare și ne scapă de mătreață.

Trebuie doar să puneți o lingură de sare amară în tubul de șampon și lăsați-o să se dizolve bine. Aplicați apoi șamponul pe păr și spălați-vă normal. 

În cazurile cele mai problematice puteți pune sare Epsom și în apa cu care vă veți clăti părul. Acest lucru va crește acțiunea purificatoare sării Epsom.

Un desert răcoritor, gata în doar 5 minute: este bun pentru zilele călduroase de vară

Adăugată la balsamul de păr, sarea amară îi va da volum părului. Puneți doar o lingură de sare balsam. Aplicați-l pe păr și lăsați-l circa 30 de minute să acționeze, apoi clătiți-l bine.

Acesta este motivul uimitor pentru care toată lumea ar trebui să pună sare amară în șampon: va rezolva problema enervantă a mătreții. Deci iată un remediu foarte simplu și rapid pentru a obține un păr sănătos și strălucitor. În plus, te scapă de mătreață.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel