Prodanca a EXPLODAT: Cum să spui că n-ai știut că facem NUNTA?! ”Au trăit 13 ani într-o MINCIUNĂ? S-o facem să ierte, pentru că înseamnă VINDECARE”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Anamaria Prodan a făcut câteva declarații care au șocat pe toată lumea, aceasta acuzându-l pe Reghe că ascunde din bani.

Anamaria Prodan a relatat că Reghe nu e sincer în ceea ce spune. ”Minciuni din toate punctele de vedere!”

Impresara susține că mare parte din contractele obținute de antrenor i se datorează ei și că, la începutul carierei în antrenorat, Reghe câștiga sume modice, fiind nevoit să se împrumute.

Ba mai mult, Prodanca spune că Laurențiu Reghecampf ar fi împrumutat bani și de la mama sa, Ionela Prodan.

”Prietenii mei mă sunau și mă puneau să ascult. Deci, râdeau toți cu lacrimi. (...) Bă, suntem nebuni?!

Tu o cunoști pe mama tu știi ce avere a avut mama, tu știi ce bani îi dădea mama. Păi, de unde, mă, că eu l-am luat pe el când îmi dădea mailuri ca să-i plătesc și lui telefonul, despre ce vorbim?!” spune sexy impresara.

”El a avut niște salarii de mori de râs: 15 milione de lei vechi, de la Snagov, vreo 35 de milioane de lei vechi de la Chiajna. Eu am făcut o imagine, am vândut o iluzie și sunt foarte bună și sunt mândră de mine. Eu i-am făcut lui o imagine fabuloasă! Dacă astăzi se discută că Reghecampf avea contracte de milioane, eu le prezint, că le am pe toate. Cum să ai tupeul să spui că eu n-am participat la contractele tale, mi se pare jenant!”. susține impresara.

Episodul reînnoirii jurămintelor

”Ca să spui că tu n-ai știut că facem nunta (reînnoirea jurămintelor n.r.), că eu am făcut-o, iar tu ai venit acasă, că uite ce s-a întâmplat?! Hai, că-ți arăt eu biletele de avion, când mai aveam o zi până la nuntă și am zis că veniseră copii acasă, să o facem cu toată lumea, cu finii, la un loc”, mai spune Anamaria.

Laurențiu Reghecampf declarase la Măruță că a fost luat ca din oală atunci când a ajuns din Golf, Anamaria organizând fără știrea lui un eveniment cu 200 de persoane.

”Eu am venit la ora 8 seara din Emirate și dimineața erau 200 de oameni invitați la restaurant. Când am intrat la biserică, mai erau și trei camere de luat vederi. Știam că facem lucru ăsta, dar nu știam ce face ea. Totul era pregătit, resturantul, invitații... Ea a vrut lucru ăsta, a făcut lucru ăsta premeditat, ca să mă aibă pe mine cumva la mână”, a relatat Laurențiu Reghecampf.

Carmen Harra a încercat să găsească o explicație la comportamentul haotic și agresiv, pe care îl are Anamaria Prodan în ultima perioadă.

”Dacă a trăit 13 ani cu acest om într-o minciună, știind că acest om este un mare mincinos, că este un infractor, că este un om fără moralitate, că este nimeni, că nu are niciun ban, cum a putut ea să creeze această falsă imagine a omului perfect, cum a putut să trăiască ea în această minciună? Mă întreb eu, mă întreb. Unde este adevărul în toată povestea asta?”, subliniază Carmen Harra. 

Reghe spunea și el, la Măruță, că primește zilnic câteva mailuri de la impresară. ”Cred că în ultimele luni am primit vreo 5 mii de mailuri de la Anamaria. Chiar azi mi-a scris cred două mailuri. Nu o să dezvălui aici ce a scris în ele, e privat”, spunea antrenorul.

În opinia lui Carmen Harra gesturile soției lui Reghe sunt tipice pentru o persoană narcisistă.

”Din nou ne întoarcem la comportamentul uman al narcisistului: dacă îl superi pe un narcisist, el se răzbună. Se răzbună și te face troacă de porci, și te aruncă la gunoi. Chiar dacă tu, în toți anii ăștia, ai fost cel mai bun om, în momentul în care l-ai trădat, răzbunările sunt tipice caracterului de narcisist. Vedem la ea o tendință de a-l desconsidera și de a-l face ultimul om de pe pământ. Este trist și dureros.

Mă gândesc cum am putea s-o facem s-o ierte, pentru că iertarea înseamnă vindecare, cum am putea s-o facem să nu mai toarne atâta venin, pentru că de câte ori generăm emoții negative, în organismul nostru se eliberează niște substanțe care perturbă la nivel celular. Noi așa ne îmbolnăvim; oamenii nu se trezesc cu cancer peste noapte, se trezesc din emoțiile astea negative, duse la extrem. Trebuie să învățăm iertarea, să învățăm să uităm, să ne detașăm, să știm să punem limite la acțiunile noastre și să nu implicăm copii, pentru că nu au nicio vină”, spunea Carmen Harra, la Prima tv

Ce spunea Reghe despre Dan Alexa

”În ultimii ani am avut anumite probleme, pe care am încercat să le trecem, dar nu s-a putut”, recunoaște Reghe, care a vorbit și despre episodul de acum câțiva ani, când Anamaria l-a lovit pe Dan Alexa, iar presa a speculat că între cei doi ar fi mai mult decât o relație profesională.

”Am tot respectul pentru Dan Alexa. Nu am vorbit cu el niciodată pe tema asta. (...) M-a deranjat foarte tare și îmi pare rău că nu am luat decizia (de a pleca n.r.) încă de atunci. Nu vreau să mai comentez subiectul”, spune Reghe.

Antrenorul Craoivei a vorbit și despre împrumuturile luate de la mama Anamariei Prodan.

”Da, au fost momente când poate ne-a dat Ionela (Prodan) bani, că aveam nevoie de ceva, dar i-am dat înapoi. Sau i-a dat lui Anamaria, era mama ei. Sunt lucruri care poate vi s-au întâmplat și vouă (...), dar n-a fost niciodată ca eu să profit de Ionela Prodan. (...) Eu n-am nicio treabă cu moștenirea ei. Nu vreau să mă ating nici de o furculiță”, spune Laurențiu.

În toată situația tensionată dintre el și Anamaria, Reghe a avut numai cuvinte de laudă pentru Ionela Prodan. ”Da, era o femeie foarte bogată. Pentru ceea ce arăta, avea foarte mulți bani. A fost o femeie care a muncit foarte mult, ținea mult la bani, putea să-și permită să-și cumpere Rolls Royce, dar mergea cu un Mercedes mic; o femeie foarte chibzuită. Și-a ajutat familia, frații. Îmi plăcea lucrul ăsta. Dar nu era persoana care să spună <>. Nici Anamaria n-avea acces la lucrurile astea. Foarte greu scoteai ceva de la ea. Era un om de cuvânt, dacă spunea ceva, așa făcea. Nu cerea nimic de la nimeni, dar nici nu dădea și stătea pe o avere foarte mare, muncită de ea și de soțul ei”, a recunoscut Laurențiu Reghecampf.

Gigi Becali, i-a dat dreptate lui Laurenţiu Reghecampf, privind numirea acestuia ca antrenor la Steaua Bucureşti. 

"A negociat ea clauza că în loc de un milion a dat 800.000 de euro!? 'Câți bani vrei să-ți dau ca să mi-l dai pe Reghe?' Așa a spus. Puteam să iau 2-300.000 de euro, dar i-am zis că nu mai vreau niciun ban, că am făcut atâtea cu el. Avea clauză de un milion.

O simpatizam doar, dar ea a stricat tot! Nu a avut niciun fel de aport, pentru că pe Reghe voiam să îl iau eu", a declarat Gigi Becali, pentru Pro X, scrie și DCNews.

Citește și: Anamaria Prodan recunoaște că a MINȚIT în legătură cu Reghe: A fost totul în GLUMĂ! O NEBUNIE mondială

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel