Anamaria Prodan recunoaște că a MINȚIT în legătură cu Reghe: A fost totul în GLUMĂ! O NEBUNIE mondială

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Anamaria Prodan
Foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a făcut declarații incredibile despre Laurențiu Reghecampf, în plin proces al divorțului.

Scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se termina. 

Cei doi sunt în plin proces de divorţ şi se discută intens custodia fiului lor Laurenţiu junior.

Antrenorul Universităţii Craiova a cerut custodia comună a copilului, însă Anamaria Prodan vrea să demonstreze că acesta trebuie să fie decăzut din drepturile părinteşti.

"Voi încerca să demonstrez că Laurenţiu Reghecampf este în culpă total în destrămarea căsniciei noastre. Laurenţiu Reghecampf va fi decăzut din drepturile părinteşti, voi face tot ce îmi stă în putere să obţin custodia totală, exclusivă, a copilului nostru. Bebe nu are ce învăţa de la Reghecampf, comportamentul lui în relaţia cu acea fată de oraş este mai mult decât grăitor", a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan, despre custodia copilului? Câți bani ar vrea de la Reghecampf

Anamaria Porodan susține acum că nu ar fi depus nicio cerere de custodie exclusivă în privința fiului ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Ba mai mult, spune ea, se roagă de Reghe să vină să-l viziteze pe Laurențiu Jr. sau Bebeto, așa cum îl alintă familia, pentru că băiatului i-ar fi dor de tatăl lui.

"Da, normal că voi solicita, conform legii, pensie alimentară. E adevărat, Bebe nu stă în cei 5.000 de euro pe care i-ar putea obţine de la Laurenţiu Reghecampf (n.r. antrenorul fiind plătit, susţine impresarul, cu 15.000 de euro, lunar, de Universitatea Craiova), dar sunt curioasă pe unde va scoate cămaşa când va fi nevoit să plătească. Dar asta, deja, nu mai este treaba mea, va fi problema lui să îi explice acelei fete ce s-a întâmplat şi de ce nu mai are bani", a mai spus ea.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Anamaria Prodan a mai spus că: "Consider că băiețelul nostru nu are ce să învețe de la un asemenea comportament, dar fiind avocat de meserie, sunt conștientă că nu poți să faci lucrul ăsta, să-l decazi din drepturi”.

"Îl rog pe Reghecampf de 9 luni să vină să-și vadă copilul. Să-i dea Dumnezeu să nu rămâna pe drumuri"

Asta nu e tot, pentru că pentru click.ro, Anamaria Prodan a declarat că: "Eu nu am făcut cerere pentru a-l decădea din drepturile părintești pe Reghecampf pentru că nu-mi doresc așa ceva. Copilul trebuie să-și iubească amândoi părinții! Eu îl rog pe Reghecampf de 9 luni să vină să-și vadă copilul. Nu dorește nici să i-l trimit la Craiova și nici să vină să-l vadă.

Copilul suferă enorm, dar a înțeles, căci este foarte deștept. Știe că tatăl lui a luat-o pe un drum greșit, dar este cel ales de el. Eu nu permit copilului să-l judece pe tatăl lui, căci, și în șanț dacă ajunge, Bebeto are datoria de a-i da un pahar de apă. Reghecampf este genul de om condus de oameni mici, fără valoare. Reflecția lui interioară este exact suma acțiunilor pe care le-a făcut!

Reghecampf își merită soarta și este păcat (chiar ne pare rău) că cei ce îl tolerează și îl bagă în seamă o fac doar ca să râdă de el! Anamaria Prodan nu stă în 5000 euro pensie alimentară! Acest drept este al copilului și este obligatoriu. Cred că este o mare glumă proastă tot ce se scrie! Nu-l decade nimeni din drepturi!

Poate o să aibă bilet de voie de 3 minute vreodată pentru bună purtare și vine să-și vadă băiatul. Să-i dea Dumnezeu să nu rămâna pe drumuri să-și mai permită să trăiască el și copilul care vine. Decent, dar la cum este construit Reghe … îl va lăsa pe drumuri fără pic de remușcare. Așa cum a făcut cu toți până acum".

Anamaria Prodan, atac la Reghecampf

"Reghecampf nu are voie să vorbească, nu are voie să meargă cu mașina, nu are voie să țină telefonul, n-are voie să ia decizii, n-are voie să-și ajute copiii, n-are voie să facă absolut nimic. Reghecampf are voie să facă ședințe foto, să zâmbească frumos la cameră și atât.

Probabil în curând nu va mai avea voie nici să antreneze, va trebui să stea să crească copilul. Îmi doresc foarte tare ca acest proces să fie public, nu cum l-a pus domnia sa, conștient fiind de faptul că voi afla absolut tot și l-a pus la secret. Nimeni nu va pleca cu munca pentru copiii mei. Îmi doresc doar să dispară!

Îmi doresc ca numele meu și al copiilor mei să nu mai fie târât în acest scandal. Îmi doresc ca judecătorii și avocații să-și facă treaba și să recuperez ce e al meu, pentru că eu am muncit atâția ani”, a mai spus impresara.

"L-am așteptat să mergem la notar și și-a bătut joc, nici măcar n-a apărut, a luat totul în glumă"

"Este un proces simplu ca oricare altul, unde îmi doresc foarte tare să scap odată din calvarul ăsta, și eu și copiii mei, și să ne recuperăm ce avem de recuperat. Eu l-am rugat pe domnul Reghecampf de foarte multe ori să ne returneze ceea ce ne-a luat și să terminăm de foarte mult timp.

M-am îmbrăcat de nu știu câte ori și l-am așteptat să mergem la notar și și-a bătut joc, nici măcar n-a apărut, a luat totul în glumă", a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a recunoscut că a mințit în legătură cu despărțirea de Laurențiu Reghecampf

Nu în ultimul rând, Anamaria Prodan recunoaște un episod în care a mințit pe toată lumea în ceea ce privește divorțul.

În urmă cu câteva luni, înainte ca relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc să devină oficială, când Reghe și iubita lui au fost surprinși, Anamaria Prodan a spus că "soarele ei" este acasă cu Laurențiu Jr.

După luni de zile de la acel eveniment, impresara a recunoscut că a mințit, deși știa că soțul ei este în compania amantei.

"Familia te-a construit piesă cu piesă. Ai copii, Încă eşti însurat, ai două fete, un băiat, şi înca un baiat de 13 ani. Fetele noastre că nu sunt ale tale. Fetele astea merg în oraş. Dacă fetele zic: Tati, opreşte-te, fetele astea de oraş, ajungi ultimul la ele, au un tarif Nu poţi să te arunci în cap. Când a plecat cu Rolls-ul de acasă şi amanta trage de uşa de la Rolls, şi apari în ziar. Şi eu zic: Nu este soţul meu. Nu e bărbatul meu, e acasă, face grătar.

Eu am spus că nu este sotul meu, că seamănă din profil. Era o nebunie mondială, tot fotbalul mă suna, imi ziceau că lumea mă ia deja de nebună. Mă certam, ziceam că soţul este aici, că am făcut ziua copilului. Să nu înţelegi cât am vrut să te ajut. După aşa ceva cum să mai primeşti un om acasă? Acum, la 50 de ani, nu mai are unde să vină. Şi pe stradă avem sens unic. E jenant, nu ai cum să te faci de râs în faţa tuturor, când tu erai Dumnezeul acestei familii”, a declarat Anamaria Prodan.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel