Priscilla Presley neagă că ar fi îndrăgostită de fostul coleg de scenă Patrick Duffy

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Priscilla Presley a dezmințit un zvon care sugerează că este îndrăgostită de fostul ei coleg din Dallas, Patrick Duffy.

În vârstă de 78 de ani, a dezmințit zvonul "incredibil" în timpul unui eveniment de întrebări și răspunsuri la Foxwoods Resort Casino din Mashantucket, Connecticut, sâmbătă.

"Acum există toată această mare chestie că îl iubesc pe Patrick Duffy și citesc asta într-o revistă pe care cineva mi-a arătat-o ieri", a spus ea în timp ce vorbea despre cariera ei după divorțul de Elvis Presley în 1972. "Îmi spun: "Este incredibil, serios, este o nebunie"."

Actrița de la Naked Gun nu a precizat la ce articol se referă. Cu toate acestea, ea a susținut că speculațiile privind întâlnirile au început după ce a petrecut timp cu Duffy și cu partenera sa Linda Purl la un eveniment de reunire a distribuției din Dallas, la Burbank Marriott Convention Center, pe 1 martie.

"Nu-l mai văzusem de mult timp și a fost o reuniune grozavă", a explicat ea, relatează People. "Patrick mi-a spus cât de fericit a fost, am vorbit cu publicul, iar ei au avut întrebări pentru noi și asta a fost tot."

Presley a interpretat-o pe Jenna Wade în Dallas timp de șase sezoane, între 1983 și 1988. Jenna a fost iubita din liceu a personajului lui Duffy, Bobby Ewing.

Pe lângă Dallas, Presley a apărut în toate cele trei filme Naked Gun și a avut apariții în emisiuni TV precum The Fall Guy, Melrose Place, Spin City și Dancing with the Stars.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel