Prinţul William s-a întâlnit cu idolul copilăriei lui. "Chiar tu eşti?"

Autorul articolului: Florin Ravdan | Dată: 09 sep 2023, 18:48 | Categorie: Sport
Captură video
Captură video

Prinţul William a avut parte de o surpriză când a vizitat un restaurant care îi ajută pe cei nevoiaşi. 

Urmaşul la tronul Marii Britanii a fost întâmpinat de fostul mare fotbalist Paul Gascoigne, în vârstă de 56 de ani. Considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti englezi din istorie, Gascoigne a fost idolul lui William în copilărie. De altfel, cel poreclit Gazza a încălcat protocolul regal şi l-a sărutat pe obraz pe prinţul William. 

Până şi prinţul a avut dificultăţi în a-l recunoaşte, pentru că Gazza arată mult schimbat, după ce chiar el a recunoscut că a pierdut lupta cu alcoolul. 

"Ești chiar tu? Ce cauți aici?", l-a întrebat Prințul William pe fostul internațional englez. 

"Am venit să te văd. Sunt mult mai bine, mă aflu pe drumul cel bun", i-a răspuns Gascoigne, conform Digisport

Fiica lui Gascoigne a spus cum a încercat tatăl ei să o înveselească 

"În urmă cu câțiva ani i-am trimis o poză într-un moment în care eram foarte tristă, cu mesajul: 'Mi-e dor de tine'. I-a plăcut atât de mult poza încât s-a dus în oraș și și-a tatuat imaginea pe spate!

M-am trezit cu fața mea desenată pe spatele tatălui! Așa e el, impulsiv, la fel ca mine. Nu m-a deranjat deloc, iubesc faptul că mereu încearcă să mă facă fericită.

Știu cât de mult îi pasă de mine și de sentimentele mele. Poate într-o zi o să-mi tatuez și eu fața lui", a spus Bianca Gascoigne, în presa din Italia, citată de The Sun.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience