Prinţul Harry şi Meghan Markle, noi acuzaţii grave în documentarul de pe Netflix: Au minţit ca să îl protejeze pe fratele meu

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Prinţul Harry a lansat noi acuze la adresa instituţiei regalităţii din Marea Britanie. 

Ducele, în vârstă de 38 de ani, spune că a abandonat orice pretenţie la tron în favoarea fratelui său, William, în vârstă de 40 de ani. Acesta spune că "au fost foarte fericiţi să mintă pentru a-l proteja pe fratele meu, nu au vrut niciodată să ne spună adevărul pentru a ne proteja pe noi", dar nu a spus exact la cine se referă şi nici despre ce minciuni este vorba, arată Daily Mail. 

Într-o versiune de trailer lansată pe Netflix a documentarului, cuvântul "ei" a fost înlocuit cu "media britanică". 

În clipul de 90 de secunde, Harry spune: "Mă întreb ce s-ar fi întâmplat cu noi dacă nu plecam când am făcut-o". Ulterior, şi Meghan Markle spune că "Paza ne-a fost retrasă, toată lumea ştia unde suntem". 

"Nu am fost doar aruncată la lupi"

În primele episoade ale documentarului "Harry & Meghan", ducele şi ducesa de Sussex s-au concentrat în principal pe hărţuirea mediatică şi au vorbit despre "prejudecăţile inconştiente" ale monarhiei britanice în ceea ce priveşte rasismul. Însă restul serialului, lansat joi pe platforma de streaming, promite să fie mai exploziv pentru familia regală, deoarece fiul cel mic al regelui Charles al III-lea şi soţia sa americană urmează să prezinte versiunea lor despre retragerea lor din familia regală, în 2020.

"Nu am fost doar aruncată la lupi, s-au folosit de mine pentru a hrăni lupii", a declarat Meghan Markle în trailerul pentru aceste episoade.

"Ei au considerat că este normal să mintă pentru a-mi proteja fratele, dar nu erau pregătiţi să spună adevărul pentru a ne proteja pe noi", a declarat la rândul său Harry despre fratele său mai mare, William, moştenitorul coroanei britanice.

Difuzarea primelor episoade nu a adus dezvăluiri zdrobitoare, aşa cum se temeau unii şi cum s-a întâmplat în 2021 cu interviul cuplului la televiziunea americană, marcat de acuzaţii de rasism.

Marcat de critici referitoare la lipsa de sprijin din partea casei regale şi înfăţişând monarhia britanică şi uniunea statelor Commonwealth ca fiind instituţii învechite şi imperialiste, documentarul a relansat în Regatul Unit, unde Harry şi Meghan sunt extrem de nepopulari, acuzaţiile de ipocrizie din partea lor şi lipsa de respect faţă de casa regală, la trei luni de la moartea reginei Elisabeta a II-a şi de la urcarea pe tron a regelui Charles al III-lea, scrie Agerpres.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel