Prințul Harry a fost avertizat încă o dată în privința lui Meghan: Va fi tocat mărunt

Antonio Grigore |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Fratele Ducesei de Sussex, Thomas Markle Jr, în  vârstă de 55 de ani, a spus despre Meghan că este o persoană ”superficială”. Acesta este de părere că sora sa îl va părăsi pe Harry la fel cum a procedat și cu primul ei soț, Trevor Engelson.

În timpul premierei Big Brother VIP din Australia, Thomas Markle Jr le-a spus colegilor săi de casă: „Ultima dată ( când am văzut-o) a fost la înmormântarea bunicii mele, în 2011, iar ea a plecat după aceea în Canada. Înainte să plece eram apropiați. 

"Banii au schimbat-o. Banii și faima i-au făcut foarte rău".

Thomas a spus că „habar nu are” cum a ajuns Meghan să se căsătorească cu un prinț și a adăugat că se purta „rece” față de fostul ei soț, Trevor Engelson.

„Băiatul cu care era a fost căsătorită prima dată, Trevor, ai văzut filmele din seria Saw? Tipul ăsta deține acea companie de producție. Tipul ăla a avut grijă de ea. El o adora, pur și simplu”. 

"Și ea l-a tratat foarte rău, fără pic de respect și l-a lăsat rapid. După toată aventura asta a căsătoriei, ea a trimis inelul prin poștă. E dovadă de răceală sau nu?"

Harry urmează la rând

Thomas a dat din cap când unul dintre ceilalți colegi de casă a spus că comportamentul lui Meghan ar arăta mai degrabă „sânge rece”.

Cea mai inteligentă persoană din familia regală. Kate Middleton a pierdut cursa!

„Harry este următorul pe tocător”, a spus Thomas.

„Marea diferență între cum era el înainte și cum este acum se vede în toate fotografiile: în cele anterioare, avea un zâmbet pe buze, acum, nu”, a mai spus fratele lui Meghan.

Thomas a scris o scrisoare în 2018 în care a etichetat nunta Lui Harry cu Meghan drept un „basm fals” și l-a avertizat pe Harry că apropiata căsătorie cu Meghan va fi „cea mai mare greșeală din istoria nunților regale”.

Citește și: Cafeaua de 600 de euro care o trimite în arest pe patroana unui restaurant din Budapesta

De asemenea, în luna august a acestui an, el a susținut că l-a avertizat pe Harry că Meghan, care este p fire  „foarte superficială” îi va distruge viața, scrie The Sun.

Thomas Markle Jr nu este la prima caracterizare de această natură, în trecut acesta descriind-o pe Meghan ca fiind  „falsă”, calificând-o drept o „femeie obosită, superficială și îngâmfată”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel