Cafeaua prea scumpă poate duce direct la arest. Ce a pățit patroana unui restaurant din Budapesta

Antonio Grigore | Dată: 01 noi 2021, 16:28 | Categorie: Lifestyle

Patronii de restaurante şi baruri din Budapesta au intrat în vizorul poliției ungare. Aceștia sunt suspectați că percep sistematic preţuri exorbitante turiştilor, iar ultima întâmplare pare să confirme practica înșelătoare.

 

Potrivit unei declaraţii făcute duminică de poliţie, patroana unui restaurant şi fiul său au fost reţinuţi şi vor apărea în faţa unui magistrat, după ce chelnerii din localul lor au fost prinşi de poliţişti solicitând plata unei note de 210.000 de forinţi (circa 600 de euro) unui turist german care dorise să bea doar o cafea.

Turistul în cauză a relatat că ospătarii i-au servit băuturi pe care nu le comandase, a precizat poliţia. Când acesta a refuzat să plătească nota exorbitantă, chelnerii au ameninţat că vor suna la poliţie.

Plângeri cu privire la escrocarea turiştilor în Budapesta folosind această metodă au apărut în mod repetat pe forumurile turistice de pe internet.În acest caz, poliţia ancheta restaurantul de mai multă vreme şi a putut să-i prindă pe făptaşi în flagrant.

Aceiaşi proprietari deţin două baruri în Budapesta, dintre care unul pe celebra Vaci Utca, o stradă pietonală populară în rândul turiştilor. 

Citește și: Schimb de focuri ca în filme între Poliție și o bandă de spărgători: Peste 20 de morți, după descinderea poliției braziliene

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite