Prințul Harry a dezvăluit ce vrea Archie să fie când va fi mare

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Harry și Meghan împreună cu copii lor
Harry și Meghan împreună cu copii lor

Prințul Harry și Meghan Markle, ducii de Sussex, s-au deplasat pentru prima oară peste Ocean, de la nașterea copiilor lor.

Ducele de Sussex a dezvăluit că fiul său Archie speră să devină astronaut sau pilot când va fi mare.

Prințul Harry a sosit vineri la Haga, alături de soția Meghan Markle, pentru a participa la Jocurile Invictus, pe care le-a fondat în 2014.

Aceasta marchează prima apariție publică a cuplului împreună în Europa de când cei doi au renunțat la statutul de membrii senior ai familiei regale și s-a mutat în California în urmă cu mai bine de doi ani.

Adresându-se audienței la ceremonia de deschidere a evenimentului sportiv internațional de sâmbătă seara, Harry a declarat că fiul lor, în vârstă de doi ani, a fost inspirat de desenul său animat preferat de la televizor atunci când vine vorba de alegerea carierei.

În prezent, Archie alternează între a vrea să fie astronaut sau explorator subacvatic, precum Kwazii din Octonauts, a explicat Harry.

Archie ar putea fi inspirat ulterior de tatăl său care a servit în Afganistan în calitate de copilot artilerist al unui elicopter Apache în perioada 2012-2013.

Ducele a spus că cuplul îi amintește adesea lui Archie despre importanța unui "caracter" bun atunci când discută despre viitoarele opțiuni de carieră.

Meghan Markle acuzată că a mințit. Pentru asta va fi dată în judecată

"Când vorbesc cu fiul meu Archie despre ceea ce vrea să fie când va crește, în unele zile este astronaut, în alte zile este pilot - pilot de elicopter, evident", a spus el și a adăugat: "Sau Kwazii din Octonauts. Dacă râdeți, înseamnă că ați văzut asta”.

"Dar ceea ce îi reamintesc este că, indiferent ce vrei să fii când vei fi mare, caracterul tău este cel mai important și nimic nu ne-ar face pe mine și pe mama lui mai mândri decât să-l vedem având caracterul pe care îl vedem astăzi în fața noastră."

Harry a fost întâmpinat pe scenă de Meghan, care l-a prezentat ca fiind soțul ei "incredibil" pe care "nu ar putea să-l iubească și să-l respecte mai mult".

Ea a lăudat prezența echipei ucrainene la eveniment, spunând că a fost nevoie de mult "atât fizic, cât și emoțional" pentru ca concurenții țării să participe.

De asemenea, Harry s-a făcut ecoul sentimentelor soției sale, spunându-le echipei: "Curajul vostru de a alege să veniți și de a fi aici în această seară nu poate fi supraestimat.

"Mi-ați spus ieri, când ați decis să vă alăturați nouă, în ciuda tuturor șanselor, ați spus că ați venit să fiți pe această scenă globală, nu doar pentru a vă arăta puterea, ci și pentru a spune adevărul vostru, adevărul despre ceea ce se întâmplă în țara voastră.

"Știi că suntem alături de tine. Lumea este unită cu tine și totuși meriți mai mult.

"Și speranța mea este că aceste evenimente, acest eveniment, creează oportunitatea în modul în care noi, ca o comunitate globală, putem să ne arătăm mai bine pentru voi."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel