Meghan Markle acuzată că a mințit. Pentru asta va fi dată în judecată

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Această nouă lovitură vine din partea familiei sale
Această nouă lovitură vine din partea familiei sale

Atacul vine tot din partea familiei sale. Concret, sora vitregă a ducesei de Sussex, Samantha Markle, și-a propus să o dea în judecată pe soția prințului Harry. 

Samantha Markle, susține că Meghan a mințit în legătură cu trecutul ei în timpul scandalosului interviu acordat lui Oprah Winfrey.

Nu este clar dacă Meghan Markle se va împăca prea curând cu familia ei. La un an de la interviul șocant pe care l-a acordat renumitei Oprah Winfrey, ducesa de Sussex a fost acuzată de sora sa vitregă, Samantha Markle, în vârstă de 57 de ani, că a făcut declarații false despre familia sa, potrivit Times.

Pentru avocatul lui Meghan Markle, procesul este "nefondat" și "absurd". Samantha Markle vrea ca acest caz să fie judecat în instanță și cere daune de 75.000 de dolari.

O poveste mizerabilă 

Samantha Markle a acuzat-o pe sora ei vitregă că a denaturat povestea vieții sale. Ea o acuză că și-a inventat o copilărie săracă, deși, potrivit acesteia, tatăl lor, Thomas Markle, a scos bani din buzunar pentru ca Meghan să meargă la "școli publice scumpe". De asemenea, el a plătit pentru ca ea să urmeze cursurile Universității Northwestern din Illinois. Așa susține Samantha Markle. Meghan a afirmă să și-a plătit singură studiile.

Potrivit Samanthei Markle, nu este adevărat că Meghan a condus "o mașină veche cu uși care nu se închideau bine" și că "familia ei își permitea doar o salată de 4,99 dolari la Sizzlers [un lanț de restaurante american]". Sora vitregă a ducesei consideră chiar că este vorba de "o campanie deliberată de distrugere" a reputației ei și a tatălui ei.

Meghan Markle a vorbit anul trecut, la emisiunea lui Ellen DeGeneres, despre acel autoturism, "un Ford Explorer foarte, foarte vechi", a cărui portieră de pe partea șoferului nu se deschidea și din care trebuia să iasă prin portbagaj.

Declarații jenante

Întrebată de Oprah Winfrey despre relația sa cu Samantha Markle, care a publicat în 2021 o carte intitulată "The Diary of Princess Puschy's Sister", Meghan a spus că "este greu să dezvălui ceva, când ea nu cunoști persoana în cauză. Ea nu mă cunoaște", a declarat, atunci, ducesa de Sussex.

Meghan Markle s-a îndepărtat total de familia ei de când a intrat în familia regală. Doar mama, Doria Ragland, a fost prezentă la nuntă. Ducesa a fost nevoită să anunțe, după săptămâni de tergiversări, că tatăl ei, Thomas Markle, nu va putea fi prezent la ceremonie din cauza unor probleme de sănătate. Restul familiei, care a făcut declarații jenante după ce Meghan l-a cunoscut pe prințul Harry, nu a primit invitații. În ciuda numeroaselor sale apeluri către presă, Thomas Markle nu și-a întâlnit niciodată nepoții, pe Archie și Lilibeth.

Citește și Prinţul Harry dă în JUDECATĂ un important ziar din insulă. Acuzațiile ducelui de Sussex

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel