Primele indicii despre sexul bebelușului pe care îl așteaptă Rihanna

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 05 feb 2022, 10:13 | Categorie: Știri
Primele indicii despre sexul bebelușului pe care îl așteaptă Rihanna
Primele indicii despre sexul bebelușului pe care îl așteaptă Rihanna

Acum câteva zile, Rihanna a făcut cel mai mare anunț din ultima perioadă. Fanii așteptau ca diva să revină cu piesă nouă, dar se pare că a avut pregătită pentru toată lumea o surpriză mult mai mare.

Diva din Barbados este însărcinată pentru prima dată, iar A$AP Rocky va deveni tătic.

Nimeni nu se aștepta ca Rihanna să anunțe că este însărcinată. Artista și-a camuflat foarte bine până acum burtica și nu a dat deloc de bănuit. Anunțul a fost făcut direct pe Instagram, acolo unde fotograful care s-a ocupat de shootingul celor doi artiști a făcut publice pozele cu pricina. Fanii au copleșit-o cu mesaje, dar cei mai vigilenți au fost atenți la alt fel de detalii, cum ar fi cele legate de sexul bebelușului. 

Andra nu se mai ascunde! Vedeta a recunoscut care e marea sa slăbiciune

Riri nu a declarat nimic despre sexul copilului ei, dar fanii nu au mai putut aștepta marele moment și au început să emită teorii în mediul online. Având în vedere că la shooting Rihanna a purtat o geacă vintage Chanel roz, toată lumea a început să creadă că este vorba despre o fetiță, o „mini Riri”.

Rihanna a purtat jacheta roz intenționat. Ea va avea o fetiță”,

 „De ce simt că haina roz indică faptul că va apărea o mini Rihanna, spune-ne doar că ai o fată Riri”,

Rihanna ne-a dezvăluit că va avea o fetiță fără să ne spună de fapt. Uită-te la culoarea roz”, au fost reacțiile fanilor.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite