Andra nu se mai ascunde! Vedeta a recunoscut care e marea sa slăbiciune

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 05 feb 2022, 09:11 | Categorie: Știri
Andra nu se mai ascunde! Vedeta a recunoscut care e marea sa slăbiciune
Andra nu se mai ascunde! Vedeta a recunoscut care e marea sa slăbiciune

Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România. Vedeta a vorbit despre modul în care a a reușit să treacă de perioada în care a fost infectată cu COVID, dar și despre slăbiciunea pe care o are.

Andra nu se mai ascunde! Artista recunoaște că îi place mâncarea și este foarte pofticioasă, însă nu exagerează niciodată cu cantitățile.

”Chiar acum un an am avut COVID. Și-am am zis că în 20 de ani îmi permit și eu să mănânc tot ce vreau. Am mâncat de toate, efectiv tot ce mi-am dorit, de trei, cinci ori pe zi. Dacă cei mici îmi spuneau să fac cremă de zahăr ars, aia mâncam și apoi gogoși. Îmi place mâncarea foarte mult. Nu să mănânc mult, dar sunt pofticioasă. Eu am fost învățată acasă să mănânc tot din farfurie.”, a spus Andra, la ”Vorbește lumea”.

Nu este prima oară când vedeta își pune în cap să mai slăbească. Acum câțiva ani, după cele două nașteri, îndrăgita cântăreață a reușit să slăbească 15 kilograme în doar câteva luni.

La acel moment, artista mărturisea că dieta era consituită din alimente ușoare. În plus, Andra încerca să nu mănânce după ora 18.00. 

Ce alimente erau permise? Legume, ouă, cereale, dar și carne albă. 

Cura de slăbire post-pandemie

Dieta simplă prin care Andra a slăbit aproape șapte kilograme. Vedeta a mărturisit că în pandemie a acumulat câteva kilograme în plus pe care a reușit însă să le dea jos cu ajutorul unui truc banal, pe care l-a dezvăluit și fanilor săi.

”Trebuie să îți mărturisesc, că m-a vizitat una dintre surorile mele exact înainte de 1 Decembrie, am văzut că a slăbit în momentul acela vreo șase-șapte kilograme și am zis că dacă ea poate și eu pot. Așa că de la 1 Decembrie m-am apucat să țin o dietă, vorba vine dietă, pentru că nu este vreun regim special. Practic am înjumătățit mâncare pe care o consumam într-o zi. Eu în pandemie am mâncat foarte mult. Cumva, am simțit că e meritul meu după 20 de ani de carieră, să mănânc ce vreau eu, fără niciun fel de restricție. Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme, iar la un moment dat am simțit să fac lucrul acesta. Iar acum am 64, am 63,50 de fapt. Sper să fie tot în scădere și să ajung la kilogramele dorite.”, a spus Andra, în emisiunea la Măruță!

Citește și: Andra, ”Pas cu pas”, un milion de vizionări în câteva ore. ”Am păstrat piesa asta cam de un an”. Ascultă piesa AICI

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite