Andra, ”Pas cu pas”, un milion de vizionări în câteva ore. ”Am păstrat piesa asta cam de un an”. Ascultă piesa AICI

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Andra a spus care este povestea noii sale piese muzicale, ”Pas cu pas”, în al cărei videoclip apare și cuplul de dansatori Elwira și Mihai Petre.

”Câtă concentrare, pasiune și muncă încap într-un videoclip de 3 minute și jumătate? Nu pot să vă explic în cuvinte, dar pot să vă arăt niște imagini de culise”, scria artista, într-o postare pe Facebook.

Noul videoclip al Andrei se află de câteva zile pe primul loc în ”tendințe”, vedeta fiind extrem de încântată de succesul foarte rapid al ultimului său hit, care în doar câteva ore a atins un milion de vizualizări pe Youtube.

”Pas cu pas am simțit că trebuie să o lansăm acum, deși am păstrat piesa asta cam de un an. Atunci am auzit piesa pentru prima oară, deci, iată, că se poate să păstrezi o melodie frumoasă la cutiuță și, când simți că e momentul să lansezi piesa”, a spus artista.

Vedeta explică și cum a auzit pentru prima dată melodia: ”Prima dată când am ascultat acest cântec, efectiv mi s-au înmuiat picioarele, am simțit că trebuie să fie a mea”, a dezvăluit Andra. 

Andra, despre videoclip: Mi-ar fi plăcut să dansez și eu

Citește și: Dana Budeanu a răbufnit după ce a primit factura la gaze. Cât are de plătit creatoarea de modă: „Oamenii mor înghețați în case”

Videoclipul Andrei, regizat de Bogdan Păun și Andrei Mureșan, a ajuns la un milion de vizualizări în doar câteva ore, fiind pe primul loc în Trending, pe Youtube.

Clipul îi are ca protagoniști pe cei doi dansatori profesioniști Elwira și Mihai Petre, care formează un cuplu și în viața de zi cu zi.

”O altă bucurie a fost ca cel mai frumos cuplu de dansatori să accepte invitația de a dansa în acest videoclip. Nu cred că exista o pereche mai potrivită pentru această poveste, pentru acest cântec. Așa că, Mihai Petre și Elwira, vă mulțumesc că ați vrut să faceți parte din acest proiect frumos”, mai spune artista.

Andra a mi spus că i-ar fi plăcut și ei să fie în locul celor doi dansatori.”Puteam să dansez și eu, nu cum o face Elwira, care este zeița dansului (...) dar știu cam cu ce se mănâncă fiecare stil de dans”, este de părere Andra.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel