Primele declarații ale asistentului care i-a înmânat lui Alec Baldwin arma cu muniție reală

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
''Nu sunt un expert în acest domeniu. Aşa că orice decizie se va lua va fi cea mai bună cale de urmat pentru a proteja siguranţa oamenilor pe platourile de filmare. Sunt pe deplin de acord şi voi coopera în orice mod voi putea'', a declarat actorul în faţ
''Nu sunt un expert în acest domeniu. Aşa că orice decizie se va lua va fi cea mai bună cale de urmat pentru a proteja siguranţa oamenilor pe platourile de filmare. Sunt pe deplin de acord şi voi coopera în orice mod voi putea'', a declarat actorul în faţa reporterilor. Sursa foto: Flickr

Asistentul de regie care i-a înmânat lui Alec Baldwin un pistol cu conţinea muniţie adevărată a făcut luni primele declaraţii referitoare la incidentul de pe platoul de filmare a westernului ''Rust'', în urmă căruia directoarea de imagine Halyna Hutchins şi-a pierdut viaţa.

Halyna Hutchins nu a fost doar unul dintre cei mai talentaţi oameni cu care am lucrat, ci şi o prietenă, a declarat Dave Halls, asistentul de regie.

Dave Halls a declarat pentru publicaţia New York Post şocat şi întristat de moartea lui Hutchins, dar nu a oferit detalii despre incidentul petrecut luna trecută pe un platou de filmare din New Mexico.

Potrivit documentelor depuse în instanţă, Halls i-a spus lui Baldwin că pistolul este rece, adică nu prezintă pericol, când i l-a înmânat în timpul unei repetiţii la westernul Rust, o producţie cu buget redus. Halls a fost totodată citat ca spunându-le anchetatorilor de la departamentul şerifului din Santa Fe că nu a verificat temeinic arma înainte de a i-o întinde lui Baldwin.

După declanşarea armei, Hutchins a fost împuşcată şi a decedat, iar regizorul Joel Souza a fost rănit la umăr. Autorităţile din Santa Fe investighează incidentul, inclusiv modul în care muniţia reală a ajuns pe platoul de filmare şi spun că nu exclud formularea unor acuzaţii penale.

Sunt şocat şi întristat de moartea ei, a adăugat Dave Halls. Sper că această tragedie va mobiliza industria să-şi reevalueze valorile şi practicile pentru a garanta că nimeni nu va mai fi rănit vreodată în timpul unui proces creativ, a mai spus el.

Prințul Harry a fost avertizat încă o dată în privința lui Meghan: Va fi tocat mărunt

Baldwin a declarat sâmbătă că va sprijini un demers privind limitarea folosirii armelor reale în filme şi producţii de televiziune, informează Reuters.

Nu sunt un expert în acest domeniu. Aşa că orice decizie se va lua va fi cea mai bună cale de urmat pentru a proteja siguranţa oamenilor pe platourile de filmare. Sunt pe deplin de acord şi voi coopera în orice mod voi putea, a declarat actorul în faţa reporterilor.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel