Preotul Paul Iulius Negoiță, mesaj viral pentru români în contextul războiului pornit de Vladimir Putin: Oameni buni!

Autorul articolului: Anca Murgoci |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri

Preotul Paul Iulius Negoiță, unul dintre cei mai iubiți din Buzău, îndeamnă oamenii să nu se mai teamă de război.

„Oameni buni, nu vă mai temeți! Putin nu va folosi arme nucleare. La cea mai mică intenție va pieri. Pentru ce le-ar folosi? Da, și-a dovedit slăbiciunea prin toate aceste amenințări. E în cușcă și de acolo vrea să-și trimită poporul la moarte prin mobilizare parțială. Vor fi carne de tun cei de care vrea să scape și cei fără apărare. Aici ajunge un popor care nu știe că poate să-și schimbe conducătorul. Putin va face multe alte nebunii de acest fel, însă arme nucleare nu va folosi pentru că va muri. Credeți că nu putea bombarda una dintre centralele nucleare din Ucraina până acum?

Deci, fiți pe pace! Nu mai alergați după iodură de potasiu în zadar. Nu vă mai stresați. Nu aveți de ce. Fiți siguri că nu este altceva decât o nouă afacere despre care vom auzi peste un timp. Nu e nimic mai mult.

Oricum, în cazul unui cataclism nuclear totul este inutil. Să nu uităm totuși că mai nimic din ceea ce credem că ni se va întâmpla în viață, nu se întâmplă.

E mai înțelept să ne bucurăm de viață și să ducem lupta cu provocările noastre zilnice, în loc să ne temem de armele nucleare cu care ne amenința Medvedev”, a scris părintele Paul Iulius Negoiță pe blogul său.

VEZI ȘI: RUSIA FIERBE! Putin a promulgat legea ce pedepseşte dezertorii, noi arestări la protestele anti-mobilizare şi 5 deputaţi cer să fie mobilizaţi

Parlamentul rus ar urma să dezbată pe 29 septembrie alipirea la Rusia a provinciilor ucrainene Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel