Povestea EMOȚIONANTĂ dintre Carlos Santana și fostul baterist (VIDEO)

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Povestea EMOȚIONANTĂ dintre Carlos Santana și fostul baterist
Povestea EMOȚIONANTĂ dintre Carlos Santana și fostul baterist

Au pierdut legătura înainte de festivalul Woodstock din 1969, după ce Malone a fost arestat pentru omor prin imprudență. De când a fost eliberat din închisoare, Malone a trăit ca un om al străzii pe străzile din Oakland, rugându-se pentru un miracol și pentru o întâlnire întâmplătoare cu Santana.

Povestea lui Malone este una a speranței și a credinței.

Potrivit KRON-TV din San Francisco, reuniunea s-a datorat unui reportaj despre depozitarea ilegală a deșeurilor care a fost difuzat la acest post de televiziune. Reporterul Stanley Roberts s-a întâlnit întâmplător cu Malone în timp ce investiga, iar în timpul unui interviu, Malone și-a împărtășit povestea. Deși a susținut că a cântat la percuție cu Santana Blues Band (menționând chiar că au repetat în garajul mamei sale), Roberts a fost sceptic. Totuși, după ce s-a documentat, și-a dat seama că Malone a fost sincer.

După ce a văzut reportajul, Santana a contactat postul de televiziune pentru a cere ajutor în găsirea lui Malone, ceea ce a dus la întâlnirea dintre cei doi. Cei doi s-au îmbrățișat, iar Santana a vorbit despre cât de binevoitoare a fost familia lui Malone față de trupă în primele zile, adăugând că "spiritul său este indomabil".

De atunci, Santana și-a oferit ajutorul pentru a-i schimba viața lui Malone. 

"Vreau să îi ofer un loc de cazare într-un apartament, să îi iau niște haine și să îl scot de pe stradă", a declarat el pentru CNN.

"Vreau să îi ofer fratelui meu Marcus Malone oportunitatea de a înregistra pe următorul album cu trupa originală, cu Gregg Rolie, Am scris un cântec pentru el, intitulat "Magnificul Marcus Malone". Vrem ca el să cânte pe el și vom începe, cu voia Domnului, în ianuarie sau februarie. Așa că aș vrea să îi fac rost de niște congas, ca să își pună din nou mâinile la treabă, pentru că nu a mai cântat la congas de ceva vreme.", a declarat Carlos Santana în 2013.

Marcus Malone a decedat în data de 12 Octombrie 2021.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel