Post Malone dezvăluie noul album F-1 Trillion

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Post Malone a anunțat că noul său album, intitulat "F-1 Trillion", va fi lansat pe 16 august.

Rapperul în vârstă de 28 de ani, al cărui nume real este Austin Richard Post, a dezvăluit titlul celui de-al șaselea album de studio al său.

Post Malone a încărcat pe Instagram o fotografie a unui panou publicitar din Nashville, Tennessee, pe care scria: "Numele noului album al lui Post Malone este 'F-1 Trillion'."

Artistul a adăugat în descriere: "Salut... F-1 Trillion, 16 august."

Rapperul "Sunflower" este în prezent pe valul country, după ce a colaborat recent cu Blake Shelton la piesa "Pour Me a Drink".

Malone, care a mai lucrat anterior cu Morgan Wallen pe "I Had Some Help", Taylor Swift pe "Fortnight" de pe albumul "The Tortured Poets Department" și cu Beyoncé pe hitul "Levii's Jeans" din albumul "Cowboy Carter", va lansa noua piesă vineri, pe 21 iunie 2024.

Artistul a împărtășit câteva versuri din melodie: "Somebody pour me a drink, somebody bum me a smoke/ I'm 'bout to get on a buzz/ I'm 'bout to get on a roll ... I've been breaking my back, just keepin' up with the Joneses."

Pe lângă pregătirile pentru lansarea piesei country, Malone a vorbit despre colaborarea cu Taylor Swift, descriind-o ca pe "un talent unic în viață" care l-a lăsat "uimit".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel