Politicul se implică din nou între Mbappe şi PSG. Primarul Parisului, de partea fotbalistului

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Primarul Parisului îi ia apărarea lui Kylian Mbappe, exclus din lot de PSG. 

Primarul Parisului, Anne Hidalgo, i-a luat apărarea starului francez Kylian Mbappe, aflat în conflict cu conducerea clubului Paris Saint-Germain, după refuzul de a-şi prelungi contractul, informează AFP.

"Nu înţeleg deloc ce joc face PSG cu Kylian Mbappe", a declarat Anne Hidalgo pentru un post francez de televiziune, chestionată în legătură cu actuala situaţie a căpitanului selecţionatei Franţei. "Îl au pe cel mai bun jucător din lume. Kylian este cel mai bun jucător din lume", a adăugat doamna Hidalgo.

"Sunt dispuşi să nu-l lase să joace. Mărturisesc că nu înţeleg nimic. Evident că Kylian este un jucător extraordinar şi aş vrea să-l ţin la Paris. Cred că a fost de asemenea şi dorinţa lui să rămână cât mai mult timp posibil la Paris. Deci întrebarea este mai degrabă: ce joc face PSG?", a mai spus primarul capitalei Franţei.

În centrul conflictului dintre cele două părţi se află contractul lui Mbappe, scadent în vara lui 2024, jucătorul anunţând clubul parizian că nu doreşte să activeze clauza care îi permite să prelungească înţelegerea cu un sezon suplimentar.

Convinşi că Mbappe are deja un acord pentru a semna cu Real Madrid în 2024, responsabilii lui PSG vor să-l vândă în această vară pe decarul lor, în cazul în care acesta refuză în continuare să-şi prelungească contractul.

Peste un an, Mbappe va putea pleca liber, fără ca clubul parizian să primească vreo indemnizaţie de transfer, ceea ce ar reprezenta un deficit considerabil pentru campionii Franţei, care l-au cumpărat cu 180 de milioane de euro în 2017, de la AS Monaco, oferindu-i un salariu uriaş pentru a-l convinge să rămână pe Parc des Princes, în mai 2022, când a semnat actualul acord cu PSG.

Kylian Mbappe, exclus din turneul pe care PSG în efectuează în prezent în Asia, se antrenează la centrul de pregătire de la Poissy alături de ceilalţi jucători care aşteaptă să plece de la clubul parizian în această vară.

Conform unei surse bine informate, Paris Saint-Germain a autorizat clubul Al-Hilal să poarte negocieri cu Kylian Mbappe, după ce saudiţii au înaintat o ofertă de 300 de milioane de euro pentru transferul campionului mondial francez, scrie Agerpres.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel