Pink împlinește astăzi 44 de ani! Ce NU știai despre artistă

Autorul articolului: Dana Mihai | Dată: 08 sep 2023, 09:31 | Categorie: Știri
Pink împlinește astăzi 44 de ani! Ce NU știai despre artistă
Pink împlinește astăzi 44 de ani! Ce NU știai despre artistă

Pink împlinește astăzi 44 de ani.

Alecia Beth Moore, cunoscută în lumea artistică sub numele de Pink, este o cântăreață, compozitoare și actriță americană. Pink s-a născut pe 8 septembrie 1979 în Doylestown, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii. Ea este cunoscută pentru stilul ei muzical variat, care cuprinde genuri precum pop, rock și R&B.

Pink a devenit faimoasă în anii 2000 și a avut o carieră de succes, lansând numeroase hit-uri, inclusiv "Get the Party Started," "Just Like a Pill," "So What," "Raise Your Glass," și multe altele. De-a lungul carierei sale, a câștigat numeroase premii muzicale, inclusiv premii Grammy.

Pe lângă cariera sa muzicală, Pink a avut și apariții în filme și emisiuni TV și este cunoscută pentru angajamentul ei în cauzele sociale și umanitare. Ea este, de asemenea, recunoscută pentru personalitatea sa puternică și pentru faptul că promovează autenticitatea și diversitatea în industria muzicală.

Lucruri mai puțin cunoscute despre artistă.

  • Numele său de scenă: Alecia Beth Moore a ales numele de scenă "Pink" datorită unui personaj din filmul "Reservoir Dogs" al lui Quentin Tarantino. Inițial, a ales porecla "Pink" ca un joc de cuvinte, făcând referire la culoarea roz și la un personaj masculin. Acest nume i-a adus notorietate în industria muzicală.

  • Copilărie dificilă: Pink a avut o copilărie dificilă, trecând prin divorțul părinților și prin perioade de instabilitate financiară. Aceste experiențe personale au influențat adesea temele din muzica sa, care se concentrează adesea pe subiecte precum independența, relațiile complicate și lupta pentru identitate.

  • Talent multiplu: Pink nu este doar o cântăreață talentată, ci și o compozitoare și o dansatoare excelentă. Ea a scris multe dintre propriile ei piese și a participat la coregrafia spectacolelor sale live.

  • Activism social: Pink este cunoscută pentru implicarea ei în diferite cauze sociale și umanitare. Ea susține organizații care luptă împotriva cancerului de sân, a abuzului asupra copiilor și a discriminării LGBTQ+. De-a lungul carierei sale, a făcut donații generoase și a militat pentru schimbări sociale pozitive.

  • Apariții în filme: Pe lângă cariera sa muzicală, Pink a apărut în câteva filme, inclusiv în "Charlie's Angels: Full Throttle" și "Rollerball."

  • Campioană a sănătății: Ea acordă o mare importanță fitnessului și sănătății. Este cunoscută pentru performanțele ei deosebite pe scenă, care includ acrobații și elemente de dans intens. Pink a vorbit deschis despre angajamentul ei pentru o viață sănătoasă și echilibrată.

  • Superstardomul în Europa: Deși a avut succes în întreaga lume, Pink a obținut o popularitate deosebită în Europa, unde a avut numeroase hituri de top și unde a susținut turnee de mare amploare.

Acestea sunt doar câteva aspecte mai puțin cunoscute din viața și cariera lui Pink, o artistă complexă și influentă în industria muzicală contemporană.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience