Piesa pierdută a lui Bob Marley, "Selassie is the Chapel", a fost lansată acum

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Bob Marley
Bob Marley

Cu ocazia lansării noului film biografic Bob Marley: One Love, JAD Records sărbătorește lansarea piesei "Selassie is the Chapel", o piesă pierdută până acum, care a fost pusă la dispoziție la peste 40 de ani de la moartea prematură a lui Bob Marley.

Piesa a fost prezentată recent în emisiunea Dancehall Show cu Seani B de pe BBC 1Xtra și este disponibilă acum pentru streaming pe toate platformele digitale. O ediție limitată de vinil 7" a single-ului (limitată la 2000 de exemplare) este, de asemenea, disponibilă.

Bob Marley este cunoscut și iubit în întreaga lume nu numai pentru muzica sa, ci și ca o adevărată figură spirituală și o întruchipare a păcii, adevărului și iubirii. 'Selassie is the Chapel' este o înregistrare rară, spirituală și emoționantă, una care i-a fost incredibil de dragă lui Marley și care oferă o declarație personală a acestuia despre convingerile sale.

'Selasse is the Chapel' este prima lansare a casei de discuri JAD Records după 7 ani și face parte dintr-un catalog mai amplu de înregistrări cu Bob Marley, produse exclusiv pentru această casă de discuri în anii 1960 și 1970.

Acesta a fost conceput după ce Marley a fost descoperit în Jamaica de Johnny Nash și de co-fondatorul JAD, Danny Sims, cel din urmă fiind partener și manager al lui Nash, iar mai târziu al lui Marley.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel