Celebrități care au descoperit succesul după ce și-au schimbat locul de muncă

Autorul articolului: Romina Baluta | Dată: 26 ian 2022, 18:01 | Categorie: Știri
Vera Wang, sursa instagram
Vera Wang, sursa instagram

Să visezi să devii ceva și apoi să acționezi în consecință nu este ceva ce toată lumea este capabilă să facă. Dar există unele celebrități care au avut curajul de a-și urma adevărata vocație și care astăzi au găsit succesul, indiferent de vârstă. 

Iată câteva dintre personalitățile care și-au schimbat calea profesională și au îndrăznit să-și urmeze visele. Au ajuns să aibă succes și să inspire milioane dintre noi:

Vera Wang

 Vera Wang și-a schimbat cariera în cea de modă la vârsta de 40 de ani!  Aceasta a fost patinatoare artistică și jurnalistă.

Giorgio Armani

Acest om nu are nevoie de nicio prezentare! El se numără acum în topul designerilor de modă din lume. Însă foarte puțini știu că mai devreme a fost în armata italiană și a lucrat la un spital militar din Verona. Apoi a părăsit acest loc de muncă în 1953 și a început ca vitrinier la un magazin obișnuit din Milano. Apoi, a devenit vânzător în departamentul de îmbrăcăminte pentru bărbați, iar la vârsta de 60 de ani, și-a fondat propria companie în 1975.

Ellen DeGeneres

Cunoscuta comediantă și prezentatoare a emisiunii "Ellen Degeneres Show" a fost înainte barmaniță, chelneriță, a vopsit case și chiar a vândut aspiratoare.

Charles Darwin

Charles Darwin a fost considerat un student mediu, a renunţat la o carieră medicală şi voia să devină pastor Dar în timp ce studia natura, Darwin şi-a descoperit adevărata chemare şi a călătorit prin lume pentru a dezlega misterele naturii. Scrierile sale, în special „On the Origin of Species“, au schimbat fundamental lumea ştiinţei prin răspândirea descoperirilor evoluţiei.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite