Pepe, atac subtil în noua lui melodie pentru fosta soție: Un cuib și o familie nu poți să faci cu o pasăre de noapte

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Pepe a surprins industria muzicală cu noul său single ce marchează o introspecție profundă în propria sa viață. Piesa aduce în prim-plan o temă sensibilă, relația cu fosta sa soție, stârnind curiozitatea și empatia ascultătorilor.

Pepe a vorbit chiar și despre versurile melodiei. Ascultătorii când au dat play s-au dus cu gândul la fosta relație a cântărețului pe care a avut-o cu Raluca Pastramă.

„Cred că la un simplu play toată lumea înţelege ce am vrut să zic. Mesajul este pe înţelesul tuturor. Este o realitate tristă dar de multe ori nici nu ai ce să faci decât să mergi mai departe. 

Când o femeie are prea multă libertate nu ştie să o gestioneze şi ajunge să facă greşeli peste care cei mai mulţi dintre bărbaţi, marea majoritate, nu pot trece şi nici nu ar avea de ce. 

Eu m-am regăsit în idee şi cred că multi au simţit la fel. Trebuie să găsesti puterea de a pune stop şi mai ales să îţi vezi de drum şi să mergi mai departe. Nu poţi face familie cu o pasăre de noapte!”, a spus Pepe, la lansarea piesei pentru radardemedia.ro.

„Am crezut că sunt iubit, m-am lăsat păcălit cu vorbe dulci și șoapte,

Dar un cuib și o familie nu poți să faci cu o pasăre de noapte. Pleacă!‘, sunt o parte dintre versurile sugestive ale piesei.

Pepe a vorbit și despre derapajele fostei sale soții pe care le-a avut cu el, dar și cu Ibrahim.

„Eu am vorbit cu Ibrahim, pentru că el săracul trece prin ce am trecut eu. Eu l-am sunat pe Ibrahim și e super ok. Fetele au vrut să se întâlnească cu sora lor. De ce să nu păstrăm relația de frăție? Sunt surori. Cu el vorbesc aproape zilnic. 

Nu am avut nimic cu Ibrahim, pentru că ei au avut o relație serioasă. El nu a fost în timpul căsniciei, a fost după. El nu, dar altcineva da. Au trecut 3 ani, pot să râd acum", a dezvăluit Pepe, la Antena Stars. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel