Paul McCartney va încheia Got Back Tour 2024 cu patru spectacole în Marea Britanie

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Paul McCartney /Facebook Paul McCartney
Paul McCartney /Facebook Paul McCartney

Sir Paul McCartney își aduce turneul "Got Back Tour" în Marea Britanie în luna decembrie.

Legenda Beatles, în vârstă de 81 de ani, a promis că va susține spectacole în țara sa natală atunci când a cântat ultima dată pe această parte a oceanului, la Glastonbury, în 2022. Acum, McCartney își va aduce turneul de lungă durată, început în 2022, la Londra și Manchester la sfârșitul acestui an, promițând să aducă "petrecerea".

Fanii pot aștepta "ore din cele mai mari momente din ultimii 60 de ani de muzică" - incluzând zeci de melodii din cariera solo a lui Paul, dar și din repertoriul Wings și Beatles, care au format coloana sonoră a vieților noastre.

"Sunt încântat să închei turneul meu de un an și anul 2024 în Marea Britanie", a declarat McCartney.

„Întotdeauna este un sentiment special să cânt pe teren propriu. Va fi un sfârșit de an extraordinar. Pregătiți-vă să petrecem. Abia aștept să ne vedem”, a declarat Sir Paul McCartney.

Pentru prima dată din 2018, când a concertat la The O2, autorul hitului "Hey Jude" va reveni în capitala britanică. Ultimul său concert în Manchester a avut loc în 2011, la Manchester Evening News Arena.

Turneul "Got Back Tour" 2024 se va încheia cu spectacolele din Marea Britanie. După două nopți la noua arenă Co-op Live din Manchester, pe 14 și 15 decembrie, McCartney va cânta două nopți consecutive la The O2 din Londra, pe 18 și 19 decembrie.

Biletele vor fi puse în vânzare începând de vineri, 21 iunie 2024, la ora 10:00.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel