Paul McCartney își aduce turneul Got Back în America de Sud în luna octombrie

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Paul McCartney va încheia Got Back Tour 2024 cu patru spectacole în Marea Britanie /Facebook
Paul McCartney va încheia Got Back Tour 2024 cu patru spectacole în Marea Britanie /Facebook

Sir Paul McCartney va susține cinci concerte în America de Sud în luna octombrie.

Fostul membru al trupei The Beatles va aduce turneul său „Got Back” în Uruguay, Argentina, Chile și Peru, între 1 și 27 octombrie.

Orele de punere în vânzare a biletelor variază în funcție de spectacol, detaliile fiind disponibile pe site-ul oficial al artistului (paulmccartney.com/tour).

Actualizarea turneului a fost anunțată astfel: „Paul va aduce aclamatul său turneu «Got Back» în America de Sud la sfârșitul acestui an! Îndeplinindu-și promisiunea de a se «întoarce», Paul va concerta în Uruguay, Argentina, Chile și Peru. Primul său spectacol din 2024 va avea loc pe 1 octombrie în Montevideo.”

Între timp, autorul hitului „Hey Jude” a devenit recent primul muzician miliardar din Marea Britanie.

Paul McCartney și-a dublat averea de la 500 de milioane de lire sterline, ocupând din nou primul loc în Sunday Times Rich List din acest an.

Această creștere se datorează turneului său „Got Back” din 2023, creșterii valorii catalogului său, reeditării a două albume de compilații Beatles și includerii piesei „Blackbird” pe noul album al lui Beyoncé, „Cowboy Carter”.

Anterior, el a ocupat primul loc în 2022, când averea sa a fost estimată la 865 de milioane de lire sterline, și în 2023, când a ajuns la 950 de milioane de lire sterline.

Turneul 'Farewell Yellow Brick Road' al lui Sir Elton John l-a propulsat pe acesta pe locul al doilea pe lista muzicienilor, cu o avere de 470 de milioane de lire sterline, urmat de rockerii de la Rolling Stones, Sir Mick Jagger și Keith Richards, cu 415 milioane de lire sterline.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel