Paris Hilton dezvăluie de ce nu a împărtășit imagini cu fetița ei

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Paris Hilton dezvăluie de ce nu a împărtășit imagini cu fetița ei
Paris Hilton dezvăluie de ce nu a împărtășit imagini cu fetița ei

Paris Hilton a dezvăluit de ce nu a împărtășit încă nicio poză cu fiica ei.

DJ-ul/personalitatea media a explicat că nu este pregătită să împărtășească imagini cu fiica ei, London, pe care a primit-o prin intermediul unei mame surogat în noiembrie 2023.

"Simt că viața mea a fost atât de publică cu totul", a declarat Paris pentru E! News la Fashion Trust U.S. Awards, marți. "Așa că am vrut doar să o țin pe fetița mea pentru mine. Dar o voi arăta lumii în curând, pentru că toată lumea mă tot întreabă."

Când a fost întrebată când ar putea fi pregătită să împărtășească un instantaneu cu cel mai nou membru al familiei sale, vedeta The Simple Life a răspuns: "Când va fi momentul potrivit".

Pe lângă Londra, Paris este mama și a lui Phoenix, un băiețel de 15 luni. Femeia de afaceri împarte ambii copii cu soțul ei, Carter Reum, cu care s-a căsătorit în 2021.

În altă parte a interviului, Paris, în vârstă de 43 de ani, a împărtășit că îi place maternitatea și a dat de înțeles că ar putea fi pregătită pentru al treilea copil.

"Am cea mai incredibilă perioadă, nu am fost niciodată mai fericită. Sunt cei mai drăguți îngerași", a declarat ea pentru publicație. "Dar mi-ar plăcea o soră pentru London, pentru că eu și sora mea avem o relație atât de apropiată. Nu știu, mă bucur atât de mult de amândouă în acest moment. Dar asta ar fi cu adevărat uimitor".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel