Paris Hilton anunță al doilea album

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Paris Hilton angajează mari staruri muzicale pentru mult așteptatul album / Facebook
Paris Hilton angajează mari staruri muzicale pentru mult așteptatul album / Facebook

Paris Hilton își anunță al doilea album, Infinite Icon

Personalitatea mediatică și femeia de afaceri Paris Hilton a dezvăluit că va lansa cel de-al doilea album în septembrie, aproape 20 de ani după debutul său omonim din 2006.

De la lansarea primului ei album, care a inclus hitul cult "Stars Are Blind", artista de 43 de ani a lansat mai multe single-uri, inclusiv "Good Time" din 2013 și "High Off My Love" din 2015.

Miercuri, Paris a intrat pe Instagram pentru a prezenta albumul foarte așteptat. Ea a postat un videoclip cu mai multe celebrități, printre care Kris Jenner, Khloé Kardashian, Demi Lovato, Benny Blanco, Elle și Dakota Fanning, și Ashley Benson, printre alții, care au cerut moștenitoarei hotelurilor să dezvăluie marea veste.

"Bine, P, așteptăm", a spus Ashley în videoclip, în timp ce Demi a întrebat: "Ce se întâmplă? Spune tot."

Paris a revenit joi pe Instagram pentru a posta o serie de imagini în care a dezvăluit titlul albumului și data lansării.

Deși nu a lansat niciun album timp de aproape două decenii, Paris a rămas activă în industria muzicală. În 2022, a interpretat "Stars Are Blind" alături de Miley Cyrus și Sia în timpul petrecerii de Revelion a lui Miley de la NBC. De asemenea, a lansat o versiune actualizată a cântecului iconic cu Kim Petras în 2023.

Primul single de pe viitorul album urmează să fie lansat în iunie, iar albumul complet va fi lansat pe 6 septembrie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel