Pactul dintre Sharon și Ozzy Osbourne. Discuții despre sinuciderea asistată

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sharon și Kelly Osbourne dezvăluie dezavantajele întâlnirilor cu muzicieni celebri/Facebook
Sharon și Kelly Osbourne dezvăluie dezavantajele întâlnirilor cu muzicieni celebri/Facebook

În episodul cel mai recent al podcastului "The Osbournes," Sharon Osbourne a reiterat că acordul încheiat între ea și soțul său, Ozzy Osbourne, în legătură cu sinuciderea asistată, rămâne în vigoare. Faimosul muzician continuă să lupte cu boala Parkinson.

Cei doi celebri artiști au ajuns la această hotărâre în 2007, în urma decesului tatălui lui Sharon, Don Arden, care a suferit o lungă bătălie cu boala Alzheimer. Au convenit să recurgă la serviciile organizației Dignitas, care furnizează asistență la sinucidere sub supravegherea unui medic pentru indivizii care se confruntă cu boli terminale sau afecțiuni fizice sau mentale severe.

Adepții lor au manifestat interesul de a ști dacă pactul încheiat cu 16 ani în urmă mai are valabilitate în prezent, iar Sharon a reiterat faptul că niciunul dintre ei nu a renunțat la această înțelegere. Ea a mai adăugat că i-a întrebat pe cei doi copii ai lor, Kelly Osbourne și Jack Osbourne, dacă vor experimenta suferința, la care Jack a replicat: "Nu suferim deja cu toții?"

„Da, suferim cu toții, dar nu vreau să doară. Suferința psihică este suficientă și fără durerea fizică. Deci, dacă ajungem să suferim și mental și fizic, atunci vom face asta”, a clarificat Sharon. 

Personalitatea mass-media în vârstă de 71 de ani și faimosul ei soț au vorbit în nenumărate rânduri despre decizia lor. Ozzy a declarat într-un interviu oferit în urmă cu mai mult timp că decizia lor include orice boli care pun viața în pericol sau sunt terminale. 

„Dacă nu pot să-mi trăiesc viața așa cum o trăiesc acum, și nu mă refer financiar, atunci s-a terminat. Dacă nu pot să merg la baie și sunt susținut de aparate, i-am zis lui Sharon să oprească chinul. Dacă voi suferi un accident vascular cerebral și voi rămâne paralizat, nu vreau să fiu aici. Am făcut deja testamentul și totul îi va reveni lui Sharon, dacă eu mor primul. Așa că în cele din urmă, totul va merge la copii”, a declarat Ozzy în 2014 pentru The Mirror

Anul acesta, legendarul rocker s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate. Acesta se luptă de mai mulți ani cu boala Parkinson, iar în urmă cu câteva luni a suferit un accident de ciclism. Cu toate acestea, în ciuda problemelor de sănătate, cântărețul în vârstă de 74 de ani este pregătit pentru o revenire în industria muzicală. Acesta se pregătește să lanseze un nou album, după o pauză de cinci ani. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel