Ozzy Osbourne reflectează asupra faptului că i-a ținut piept lui Kanye West

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ozzy Osbourne / Captură Youtube Backgrid
Ozzy Osbourne / Captură Youtube Backgrid

Ozzy Osbourne a reflectat asupra faptului că i-a ținut piept lui Kanye West.

La începutul acestei luni, rockerul i-a reproșat rapperului că a folosit fără permisiune o mostră a hitului Iron Man al trupei Black Sabbath.

Ozzy a susținut că a refuzat cererea lui Kanye de a folosi un sample al piesei din 1971 pe noul său album cu Ty Dolla $ign, Vultures 1.

Într-o postare pe X/Twitter, Ozzy a explicat că a respins cererea rapperului "pentru că este un antisemit și a provocat suferințe incalculabile multora", adăugând: "Nu vreau nicio asociere cu acest om!".

Rockerul l-a criticat apoi pe Kanye după ce acesta ar fi "folosit oricum sample-ul" în timpul unei petreceri de ascultare a noului album. Cu toate acestea, rapperul Flashing Lights a sfârșit prin a înlocui sample-ul, care a apărut pe piesa Carnival, înainte ca aceasta să fie lansată.

Într-un nou interviu acordat revistei Rolling Stone, Ozzy a declarat că nu regretă faptul că l-a provocat pe rapper.

"Cu starea actuală a lucrurilor, nu ai nevoie de nimeni care să pornească oamenii la discriminare de orice fel", a declarat artistul în vârstă de 75 de ani.

"Este greșit. Este pur și simplu greșit. Sunt destule situații nenorocite, iar el nu ar trebui să spună nimic (așa cum a făcut-o)", a continuat Ozzy.

"Este greșit dacă nu spui nimic despre el. Nu vreau ca munca mea, sub nicio formă, să fie asociată cu așa ceva."

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel