Ozzy Osbourne reflectează asupra faptului că i-a ținut piept lui Kanye West

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ozzy Osbourne / Captură Youtube Backgrid
Ozzy Osbourne / Captură Youtube Backgrid

Ozzy Osbourne a reflectat asupra faptului că i-a ținut piept lui Kanye West.

La începutul acestei luni, rockerul i-a reproșat rapperului că a folosit fără permisiune o mostră a hitului Iron Man al trupei Black Sabbath.

Ozzy a susținut că a refuzat cererea lui Kanye de a folosi un sample al piesei din 1971 pe noul său album cu Ty Dolla $ign, Vultures 1.

Într-o postare pe X/Twitter, Ozzy a explicat că a respins cererea rapperului "pentru că este un antisemit și a provocat suferințe incalculabile multora", adăugând: "Nu vreau nicio asociere cu acest om!".

Rockerul l-a criticat apoi pe Kanye după ce acesta ar fi "folosit oricum sample-ul" în timpul unei petreceri de ascultare a noului album. Cu toate acestea, rapperul Flashing Lights a sfârșit prin a înlocui sample-ul, care a apărut pe piesa Carnival, înainte ca aceasta să fie lansată.

Într-un nou interviu acordat revistei Rolling Stone, Ozzy a declarat că nu regretă faptul că l-a provocat pe rapper.

"Cu starea actuală a lucrurilor, nu ai nevoie de nimeni care să pornească oamenii la discriminare de orice fel", a declarat artistul în vârstă de 75 de ani.

"Este greșit. Este pur și simplu greșit. Sunt destule situații nenorocite, iar el nu ar trebui să spună nimic (așa cum a făcut-o)", a continuat Ozzy.

"Este greșit dacă nu spui nimic despre el. Nu vreau ca munca mea, sub nicio formă, să fie asociată cu așa ceva."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel