Ozzy Osbourne moare de nerăbdare să facă mai multă muzică cu Andrew Watt

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ozzy Osbourne moare de nerăbdare să facă mai multă muzică cu Andrew Watt
Ozzy Osbourne moare de nerăbdare să facă mai multă muzică cu Andrew Watt

Ozzy Osbourne "moare de nerăbdare să facă mai multă muzică" cu superproducătorul Andrew Watt - dar susține că acesta este ocupat să lucreze cu Lady Gaga.

Rockerul în vârstă de 75 de ani - care a fost nevoit să se retragă din turnee din cauza unor probleme de sănătate continue, inclusiv boala Parkinson și probleme cu coloana vertebrală - numără zilele până când va lucra din nou cu vrăjitorul de studio care a realizat albumul său din 2020 "Ordinary Man" și "Patient Number 9" din 2022, dar se pare că este preocupat de noua muzică a interpretei hiturilor "Born this Way".

El a declarat pentru Rolling Stone: "Întotdeauna trebuie să fac ceva, altfel înnebunesc. Am un cap bântuit."

El a adăugat: "Îl aștept pe [producătorul] Andrew Watt să mă sune. El a lucrat cu Lady Gaga. Mor de nerăbdare să fac mai multă muzică."

Andrew a produs piesa The Rolling Stones și Gaga cu Stevie Wonder, "Sweet Sounds of Heaven", din LP-ul lor din 2023 "Hackney Diamonds".

Fostul solist al trupei Black Sabbath a vorbit și despre nominalizarea sa solo pentru Rock and Roll Hall of Fame și despre faptul că îl "înnebunește" așteptarea de a afla dacă a fost acceptat.

El a spus despre această nominalizare: "Mă înnebunește. Este o onoare că sunt nominalizat, dar nu mă aștept să intru. Mai sunt Mariah Carey, Cher, Lenny Kravitz. Mă confrunt cu niște oameni serioși. Dacă voi intra, voi intra. Dacă nu intru, nu intru."

Lui Ozzy i-ar plăcea să se întoarcă pe scenă, dar a recunoscut că se chinuie chiar și să "stea în picioare cum trebuie".

El a spus: "Mi-ar plăcea, dar nu mă pot ridica în picioare cum trebuie. Poate că voi face ceva într-o zi. Îmi lipsește teribil".

Întrebat dacă ar putea reuși să facă o reprezentație mai scurtă la ceremonie, el a răspuns: "Poate. Vom vedea".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel