Ozzy Osbourne a vorbit despre Reality Show-urile de astăzi: Nu este realitatea reală

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Ozzy Osbourne
Sursa: captură Youtube Ozzy Osbourne

Icoana heavy metal și starul din "The Osbournes" a vorbit astăzi pentru SPIN despre părerile sale despre reality TV.

Popularitatea serialului MTV "The Osbournes" a declanșat un boom în televiziunea de tip reality, iar Ozzy Osbourne are multe de spus despre evoluția acestui gen.

Legenda rock, în vârstă de 75 de ani, a discutat într-un interviu pentru SPIN despre cum a evoluat televiziunea de realitate de la difuzarea show-ului său autentic alături de soția sa Sharon și doi dintre copiii lor, Kelly și Jack, care s-a încheiat după patru sezoane în 2005. Potrivit solistului Black Sabbath, diferența majoră este cât de "scenarizat" este reality TV-ul de astăzi, spre deosebire de emisiunea lor, care nu era deloc scenarizată.

"Adică, ceea ce numesc ei reality TV acum nu este cu adevărat realitate", a declarat Osbourne pentru publicație.

"Ceea ce fac ei acum este un fel de realitate scenarizată. Nu este crudă. Nu este realitatea adevărată", a explicat muzicianul. "Cu show-ul nostru, ceea ce vedeai era ceea ce se întâmpla cu adevărat. Nu era artificial. Nu era scenarizat".

Câștigătorul premiului Grammy a comentat și succesul serialului "Keeping Up with the Kardashians" de la E!, care a debutat în 2007 și continuă acum pe Hulu sub titlul "The Kardashians". "Este fascinant pentru că oamenii îi adoră pe Kardashians", a remarcat el.

"Ei au dus conceptul la un alt nivel. Au văzut ce am făcut noi și au spus: 'Este o idee bună', dar s-au organizat mai bine", a explicat Osbourne, referindu-se la unele dintre elementele serialului care par scenarizate.

În schimb, rockerul a subliniat că elementele nefiltrate ale vieții sale de familie surprinse în "The Osbournes" sunt ceea ce a făcut serialul atât de unic și captivant.

"Reality show-ul nostru nu era diferit de viața noastră obișnuită, pentru că așa suntem noi în mod normal", a spus el. "Nu ne-am transformat în Osbournes pentru spectacol. Așa suntem noi, și tot ce au făcut ei a fost să scoată momentele amuzante din viața noastră."

Osbourne a adăugat că și-a pierdut interesul pentru emisiune atunci când MTV și producătorii au început să le ceară să facă lucruri pe care nu le-ar fi făcut în mod normal. "În acel moment, am vrut să pun capăt show-ului", a declarat el.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel