Omul care a câștigat de 14 ori la LOTO a spus SECRETUL

Autorul articolului: Dana Mihai | Dată: 08 iun 2023, 11:09 | Categorie: Știri
Omul care a câștigat de 14 ori la LOTO a spus SECRETUL
Omul care a câștigat de 14 ori la LOTO a spus SECRETUL

Stefan Mendel a făcut milioane de dolari folosind sistemul crack, folosindu-l mai întâi în România natală, unde încerca să economisească destui bani pentru a pleca în lume.

Matematicianul româno-australian Ștefan Mandel a câștigat milioane de dolari la loto pur și simplu pentru că a fost suficient de inteligent pentru a-și da seama că prin cumpărarea fiecărui bilet la loto nu numai că ar garanta un câștig, dar și ar acoperi rapid investiția inițială necesară pentru a câștiga.

El și-a petrecut anii '80 și '90 călătorind prin lume și câștigând milioane de dolari cu ajutorul sistemului crack, folosindu-l pentru prima dată în România, țara sa natală, unde încerca să economisească suficienți bani pentru a pleca în lume.

Cu biletele în mână, el și echipa sa mergeau pur și simplu la magazine și cumpărau biletele.

După ce a curățat o duzină de loterii din Australia, s-a mutat în SUA pentru a vedea dacă poate învinge țara care are cele mai mari câștiguri la loto din lume.

Mutându-se în Virginia pentru loteria de stat, a convins un grup de investitori să investească milioane de euro în ultimul său proiect, care le-ar fi adus un câștig uriaș de 15,5 milioane de lire sterline.

Dar, în ultimul moment, mai mulți investitori și-au retras banii, lăsându-i pe Stefan și restul echipei sale cu doar 6,4 milioane din cele 7 milioane de bilete.

Acest lucru le-a pus planul în pericol, deoarece câștigul nu mai era garantat.

Din fericire, șansele erau încă în favoarea lor și au câștigat la loto.

Schema din Virginia a fost atât de profitabilă încât atât FBI-ul, cât și CIA-ul au ajuns să îl investigheze pe Stefan pentru posibile infracțiuni, dar nu au găsit nimic.

În timp ce Virginia a plătit câștigurile, acest stat și alte state și-au schimbat de atunci regulile loteriei pentru a împiedica pe oricine să facă ceea ce au făcut Stefan și echipa sa.

Stefan și-a desființat echipa și s-a retras într-o casă de pe o plajă de pe insula tropicală din Oceanul Pacific, Vanuatu.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience