Oana Roman, ceartă în plină stradă. Ce s-a întâmplat cu vedeta: "Mereu dau de nebuni și de oameni răi"

Autorul articolului: Romina Baluta | Dată: 25 ian 2022, 22:09 | Categorie: Știri
Oana Roman, sursa instagram
Oana Roman, sursa instagram

Oana Roman a avut parte de un scandal, chiar în plină stradă. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat.

Oana Roman a trecut prin momente tensionate, după ce mama sa a fost în vizită la ea câteva zile. Aceasta a fost nevoită să o ducă din nou la azil, moment în care s-a confruntat cu o situație neplăcută, chiar în plină stradă. Odată ajunsă la azil, Oana Roman a fost nevoită să parcheze mașina cât mai aproape de poartă, deoarece mama sa se deplasează foarte greu.

„Nu știu cum fac, dar mereu dau de nebuni și de oameni răi. Ne-am înrăit într-un hal fără de hal, fraților. Înfricoșător! A fost mama la noi. Am mâncat, am stat de vorbă, iar la un moment dat a obosit, normal, și a zis să o duc acasă. Pentru ea acasă înseamnă locul ăsta minunat unde super bine îngrijită. Mă urc cu ea în mașină și mă duc acolo. Ca să o duc înăuntru, întotdeauna mă parchez blocând garajul hotelului în care ea stă, pentru că trebuie să fiu foarte aproape de intrare, deoarece mama se deplasează foarte greu. Am oprit mașina, m-am dat jos ca să-i deschid ușa și să o ajut să coboare, pentru că nu poate nici măcar să coboare singură din mașină”, a povestit fiica lui Petre Roman.

În acel moment, o doamnă s-a arătat foarte deranjată de faptul că Oana Roman a parcat mașina în acel loc.

„În acel moment trece pe lângă mine o femeie tânără, cu doi copii, cu două trotinete. Aveau loc să treacă, nu era nicio problemă asta. Și doamna se oprește, la 30 de centimetri de mine, fără mască și începe și urlă la mine, spunându-mi că nu am voie să parchez acolo, că blochez intrarea la garaj, deși nu era garajul ei.Țipa ca o nebună la mine, repetând același lucru. Era evident că mașina nu rămânea parcată acolo. Nu s-a interesat înainte să urle și să țipe ca o dementă dacă eu am parcat sau doar m-am oprit. N-a interesat-o nici când i-am explicat și a și văzut că e o bătrână acolo, pe care eu o ajut să coboare din mașină”, a povestit Oana Roman.

Vedeta a povestit că a fost dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat mai ales că lângă ele se aflau şi doi copii, iar doamna respectivă țipa fără pic de jenă. 

„Am rămas cu un gust tare amar, nu că a țipat la mine, că s-a speriat mama, că eu sunt matură. Dar copiii ăia, săracii…Dacă a țipat la mine în halul ăla, doar pentru că a trecut pe lângă mașina mea și i s-a părut ei că nu am parcat unde trebuie, vă dați seama că urlă și în alte circumstanțe. E clar că are niște probleme psihice persoana asta și are doi copii. Cât de traumatizați cresc acei copii, săracii”, a încheiat Oana Roman.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite