Oana Roman a răbufnit la adresa unei fane. Ce a enervat-o pe vedetă: “Nu a dus-o capul să înțeleagă!”

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Oana Roman, sursa instagram
Oana Roman, sursa instagram

Oana Roman nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa unei fane. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare. Vedeta este urmărită de foarte multe persoane, dar printre aceștia se numără și mulți răutăcioși, care o critică pe Oana Roman cu fiecare ocazie.  Sătulă de toate răutățile, vedeta nu s-a mai putut abține și a răbufnit. După ce Oana Roman le-a mărturisit fanilor că s-a trezit cu mărire colosală a facturii de gaz, Oana Roman s-a trezit cu diferite injurii prin care o acuză că nu are bani și nu-și permite nimic.

"Fă, ce m***** tăi își permiți tu când tu te dădeai de ceasu morții că ți-a venit nu știu ce factură de 1500 de lei și n-ai cu ce s-o plătești. Păi pe tine te fac 1500 de lei și vii să ne zici nouă aberațiile astea?", este mesajul primit de Oana Roman.

La scurt timp, Oana Roman i-a dat imediat replică fanei răutăcioase. Aceasta a precizat că nu s-a plâns de bani, ci de faptul că facturile s-au mărit enorm de mult dintr-o dată. 

"Vă dați seama ce gândire? Lăsând la o parte cuvintele... atât a înțeles ea: că mă fac 1500 delei..n-a dus-o capul să înțeleagă principiul. Nu că n-am bani ci că nu e normal să apară astfel de scumpiri peste noapte. Deci efectiv noaptea minții. Săracele de ele.", este replica dată de către vedetă.

Oana Roman, ceartă în plină stradă

Oana Roman a trecut prin momente tensionate, după ce mama sa a fost în vizită la ea câteva zile. Aceasta a fost nevoită să o ducă din nou la azil, moment în care s-a confruntat cu o situație neplăcută, chiar în plină stradă. Odată ajunsă la azil, Oana Roman a fost nevoită să parcheze mașina cât mai aproape de poartă, deoarece mama sa se deplasează foarte greu.

„Nu știu cum fac, dar mereu dau de nebuni și de oameni răi. Ne-am înrăit într-un hal fără de hal, fraților. Înfricoșător! A fost mama la noi. Am mâncat, am stat de vorbă, iar la un moment dat a obosit, normal, și a zis să o duc acasă. Pentru ea acasă înseamnă locul ăsta minunat unde super bine îngrijită. Mă urc cu ea în mașină și mă duc acolo. Ca să o duc înăuntru, întotdeauna mă parchez blocând garajul hotelului în care ea stă, pentru că trebuie să fiu foarte aproape de intrare, deoarece mama se deplasează foarte greu. Am oprit mașina, m-am dat jos ca să-i deschid ușa și să o ajut să coboare, pentru că nu poate nici măcar să coboare singură din mașină”, a povestit fiica lui Petre Roman.

În acel moment, o doamnă s-a arătat foarte deranjată de faptul că Oana Roman a parcat mașina în acel loc.

„În acel moment trece pe lângă mine o femeie tânără, cu doi copii, cu două trotinete. Aveau loc să treacă, nu era nicio problemă asta. Și doamna se oprește, la 30 de centimetri de mine, fără mască și începe și urlă la mine, spunându-mi că nu am voie să parchez acolo, că blochez intrarea la garaj, deși nu era garajul ei.Țipa ca o nebună la mine, repetând același lucru. Era evident că mașina nu rămânea parcată acolo. Nu s-a interesat înainte să urle și să țipe ca o dementă dacă eu am parcat sau doar m-am oprit. N-a interesat-o nici când i-am explicat și a și văzut că e o bătrână acolo, pe care eu o ajut să coboare din mașină”, a povestit Oana Roman

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel