Oana Radu a vorbit despre declinul său din muzică: După Vocea României a venit un val și m-a dărâmat

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Oana Radu a vorbit despre declinul său în muzică după Vocea României.

"După Vocea României a venit un val și m-a dărâmat, m-am pierdut. După ce am terminat cu Vocea României am început să activez la diferite evenimente în Craiova, aveam o trupă locală și aveam nunți și botezuri, apoi am slăbit. Am lansat o piesă care a avut un mare succes "Tu", a contat și faptul că am slăbit pentru că a fost un super-boom.

Cum s-a pierdut pe parcurs Oana Radu

Îmi aduc aminte când un site de știri a scris că am slăbit spectaculos și a lansat și o piesă, a avut 9 milioane și ceva de accesări, am acasă print-ul. După treaba asta au venit foarte multe colaborări, evenimente și cumva am crezut că orice o să fac o să aibă succes și că nu mai e nevoie de atât de multă muncă, dar s-a dovedit a fi fals ceea ce gândeam, pentru că ușor, ușor m-am pierdut pe parcus, m-am și îngrășat, iar cariera mea nu a mai avut atât de mult succes.

Am tot lansat piese, dar nu au avut același impact, nici nu m-am spetit foarte mult, cred că și din cauza faptului că eu absentam din lumea asta muzicală. Creierul meu dă rateuri câteodată, nu sunt chiar cel mai sănătos om la cap și am perioade când mi se pare mie că am dreptate, că trebuie să fac lucrurile în felul meu, iar faptul că eu eram din Craiova și toate lucrurile se întâmplau în București, pot spune că mă țineau pe loc", a povestit Oana Radu, în  podcast-ul "Gand la Gand Cu Teo".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel