O vedetă ABBA se teme că trupa nu va trăi pentru a se reuni din nou

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
„Abba: The Movie” a primit rating PG din cauza unor detalii controversate/Captura Youtube
„Abba: The Movie” a primit rating PG din cauza unor detalii controversate/Captura Youtube

Björn Ulvaeus, starul trupei ABBA, se teme că nu se va mai reuni niciodată public cu colegii săi de trupă.

La 79 de ani, legenda muzicii a cunoscut un succes mondial fenomenal alături de Benny Andersson (77 de ani), Agnetha Fältskog (74 de ani) și Anni-Frid Lyngstad (78 de ani).

Recent, grupul s-a reunit în Suedia pentru a primi Ordinul Regal Vasa din partea regelui Carl XVI Gustaf, ca recunoaștere a contribuției lor remarcabile la muzică.

Deși au fost încântați să primească această distincție regală, membrii formației au avut un moment de reflecție, realizând că au mult mai puține zile în față decât în trecut.

În deschiderea podcastului Rosebud, Björn Ulvaeus i-a povestit gazdei emisiunii, Gyles Brandreth: "Am stat acolo în liniște, acceptând distincția din mâna regelui, iar el a spus câteva cuvinte. A fost o ceremonie foarte liniștită și elegantă.

"Toți patru am fost prezenți. Ne vedem foarte rar în public, iar Frida mi-a spus după aceea: 'Aceasta ar putea fi ultima ocazie'."

El a adăugat: "A fost foarte trist, și m-am gândit la asta după aceea, dar nu întinerim".

ABBA a lansat single-ul lor de debut, "People Need Love", în 1972 și a continuat să lanseze o serie de melodii de mare succes, inclusiv "Dancing Queen", "Waterloo" și "Mamma Mia".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel