O parlamentară, aflată în travaliu, a mers cu bicicleta la spital pentru a naşte

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Social

"Veşti mari! La ora 03:04 azi dimineaţă, i-am urat bun venit celui mai nou membru al familiei noastre. Chiar nu am plănuit să pedalez în timpul travaliului, dar s-a întâmplat", a scris Julie Anne Genter pe Facebook.

O parlamentară din Noua Zeelandă, care intrase în travaliu, a plecat duminică dimineaţa cu bicicleta la spital, unde a dat naştere unei fetiţe sănătoase o oră mai târziu, relatează Reuters.

"Contracţiile nu erau atât de dureroase când am plecat spre spital, în jurul orei 02:00, deşi erau la un interval de 2-3 minute, însă au devenit din ce în ce mai intense când am ajuns, 10 minute mai târziu. (...) Iar acum avem o fetiţă sănătoasă şi fericită, care doarme - la fel ca tatăl ei", a mai scris Genter, care are dublă cetăţenie, neo-zeelandeză şi americană.

La prima naștere, tot cu bicicleta



Ea s-a născut în Minnesota şi s-a mutat pe insula din Pacific în 2006.

Julie Anne Genter, care este purtătoarea de cuvânt a Partidului Verzilor pe probleme de transport şi pe al cărui profil de Facebook se găseşte mesajul "I love my bicycle" (Îmi iubesc bicicleta), a mers la spital tot pe bicicletă în 2018, când a născut prima oară, potrivit mass-mediei locale.

Ţara insulară cu o populaţie de 5 milioane de locuitori este cunoscută pentru politicienii săi cu picioarele pe pământ. Premierul Jacinda Ardern s-a întors la muncă la şase săptămâni după ce a născut, iar apoi a mers cu bebeluşul ei de trei luni, pe care încă îl alăpta, la o reuniune ONU.

Citește și: Numire prin plexiglas: Preşedintele ceh a numit noul premier, în cadrul unei ceremonii neobişnuite

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel