O invenție a lui Kourtney Kardashian a alertat lumea medicală

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Kourtney Kardashian a lansat un produs inutil și nesănătos
Kourtney Kardashian a lansat un produs inutil și nesănătos

Unele vedete încearcă toate căile prin care pot câștiga atenție și bani iar uneori acest lucru îl fac chiar cu costul sănătății fanilor lor.

Cea mai recentă ispravă a lui Kourtney Kardashian este o gumă de mestecat pentru a "schimba gustul" vaginului însă ginecologii avertizează că utilizarea unui astfel de produs este cât se poate de nociv.

După Gwyneth Paltrow și lumânarea ei care miroase ca părțile ei intime, Kourtney Kardashian lansează gumele care îmbunătățesc gustul și mirosul sexului feminin. Un produs pe care experții nu îl privesc cu ochi buni.
Absurd

Chiar și lansarea acestui produs nu a fost bine primită. Mulți au lăsat comentarii la postarea de pe Instagram a surorii lui Kim pentru a-și împărtăși opiniile. "Un alt exemplu de proiecte inutile de marketing care vizează femeile pentru a le face să se simtă suficient de nesigure pentru a cumpăra acest produs", se spune într-un comentariu. "Este ridicol. Nu ar trebui să miroasă sau să aibă gust dulce. Dacă da, ceva nu este în regulă. Nu credeți această prostie", a scris un alt utilizator.

Lasă-ți vaginul în pace

La rândul lor, specialiștii avertizează că aceste gume sunt periculoase. "Mi-e teamă că le va face pe femei să creadă că funcțiile vaginale normale, cum ar fi secrețiile, nu sunt acceptabile", a declarat Maddy Dann, un medic britanic intervievat de BBC. "Nu există așa ceva ca un "vagin murdar". Vaginul se curăță singur. Fiecare vagin are un miros și un gust diferit. Așa că aceste lucruri spun practic că ar trebui să fie toate la fel, ceea ce nu este realist." Medicul ne reamintește că, dacă observăm brusc un miros suspect sau o secreție vaginală diferită, "ar trebui să ne bazăm pe sfatul unui medic de familie sau al unui ginecolog, nu al unei Kardashian".

”Deși este important să fii curată, produsele vaginale parfumate și antibacteriene nu sunt necesare, adaugă ginecologul și obstetricianul Dr. Melanie Bone, la întrebarea adresată de publiația Cosmopolitan, și care apoi a conchis: "De fapt, acestea pot face mai mult rău decât bine, deoarece îți pot altera pH-ul vaginal”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel