Numărul îngerilor iubirii al fiecărui semn zodiacal. Iată care este al tău

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: unsplash, autor Luigi Boccardo
Sursa foto: unsplash, autor Luigi Boccardo

Conform numerologiei, fiecare cifră are propria sa energie, iar când vorbim despre numerele îngerilor, toate au o semnificație. Aceste tipare sunt ca niște note de pe tărâmul supranatural - iar cei care cred în el, dacă acordați atenție la ceea ce simțiți și la ce gândiți atunci când le vedeți, vă pot arăta calea sau vă pot ghida. Vorbim aici despre numerele îngerilor iubirii; fiecare semn zodiacal își are propriul număr! Află care este numărul zodiei tale.

Berbec: 111

Acest număr indică abundența în departamentul de dragoste, deoarece Berbecul vrea să fie pe primul loc, întotdeauna. Acest număr reprezintă, de asemenea, independența și calitățile de lider.

Taur: 222

Numărul doi se referă la echilibru și parteneriate, la fel ca și a doua casă, care este guvernatorul casei tale. Acestea fiind spuse, este logic că 222 indică faptul că o iubire stabilă este prezentă în viața ta sau în drum spre tine. Numărul indică, de asemenea, că relația ta are nevoie de mai mult echilibru. Când aduni 222, se adaugă la 6, care este numărul care reprezintă Venus și este guvernatorul Taurului.

Gemeni: 333

Zodia ta dă o vibrație 33, ceea ce înseamnă că îți place ca lucrurile să fie distractive și ușoare, mai ales când vorbim despre viața ta amoroasă. În ceea ce privește tarotul, de asemenea, un Geamăn este asociat cu cartea Iubiților, care este a 6-a carte din setul de Arcane Majore și acest lucru este foarte relevant în ceea ce privește dragostea și romantismul. Iar când adăugăm 3, aceasta este o carte foarte comunicativă și jucăușă. Perechea în sine indică o alegere pe care o faci în dragoste.

Rac: 44 și 69

Numărul 4 este un număr de susținere și reflectă personalitatea hrănitoare a zodiei. Atunci când vezi 44, este un semn bun care indică faptul că te poți baza pe iubire și în viața ta. Numărul 69 reprezintă cleștii racului sau chiar sânii unei femei, indicând energia sexuală. 

Leu: 555

Acest număr este asociat cu probleme ale inimii. Este considerat a fi un număr foarte plin de viață și este de bun augur pentru viața amoroasă a Leilor. Este un număr foarte proaspăt și creativ și se referă la spațiul autentic al inimii.

Fecioară: 666

Fecioara este a șasea zodie de pe roată, iar numărul 6 este și cel al lui Venus, care este planeta iubirii. Să vezi 666 este un memento că efortul pe care îl depui în relația ta va fi răsplătit cu abundență. Mulți oameni se tem în mod greșit de acest număr, dar adevărul este că este un indicator puternic al muncii grele în dragoste.

Balanță: 777

Numărul îngerului 777, atunci când este adunat, devine 21. Acesta radiază energia fuziunii în dragoste. Numărul 777 indică o relație puternică.

Scorpion: 888

Când vine vorba de dragoste, sufletele Scorpion preferă ca aceasta să fie profundă. Numărul 8 este un simbol al infinitului, ceea ce este foarte exact în viața unui Scorpion. Observarea lui 888 ar putea indica o uniune spirituală, așa că este un număr bun de luat în considerare atunci când vine vorba de dragoste. De asemenea, atunci când aduni 888, se ajunge la 6, iar acesta este un număr de Venus.

Segetător: 999

Energia spirituală a acestui număr se referă la un suflet cu spirit liber, iar Segetătorii sunt cunoscuți pentru asta. Așadar, faptul de a întrezări acest număr poate însemna o uniune puternică sau consolidarea unei relații actuale. Acest număr este unul puternic și indică un sfârșit de ciclu iminent. Reprezintă, de asemenea, revenirea la sine la sfârșitul oricărei călătorii.

Carpicorn: 1111

Acest număr reprezintă ambiția și independența, motiv pentru care 1111 este un semn de relație sensibilă în viața ta. Atunci când se adună 4, indică maturitatea și stabilitatea pe care Capricornii le caută.

Vărsător: 1111

Vărsătorul verifică și el vibrația idealistă din 1111 indică o abundență de iubire. Numărul 1 înseamnă să fii optimist și independent. Vărsătorul și Capricornul au fost în mod tradițional guvernate de Saturn și tânjeau după stabilitate, dar dintr-un punct de vedere mai progresist, potrivit timesofindia.com

Pești: 000, 1221

Peștii sunt un semn zodiacal optimist, iar energia plină de speranță a lui 000 indică posibilitatea unei uniuni frumoase. Numărul de înger 1221 este o reflectare a lui însuși înainte și înapoi, la fel ca toți Peștii!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel