Nu aruncați iaurtul expirat din frigider: iată cum îl puteți reutiliza, cu succes, în gospodărie

Autorul articolului: Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Nu aruncați iaurtul expirat din frigider - iată cum îl puteți reutiliza, cu succes, în gospodărie. Sursa - Pexels
Nu aruncați iaurtul expirat din frigider - iată cum îl puteți reutiliza, cu succes, în gospodărie. Sursa - Pexels

Dacă aveți în frigider iaurt expirat nu vă grăbiți să-l aruncați.  Îl puteți reutiliza în gospodărie. Ești curios să afli? În acest articol vei  descoperi mai multe sfaturi pentru casă și îngrijire personală.

Dacă aveți în frigider iaurt expirat sau aproape de data de expirare, nu-l aruncați, ci reutilizați-l în alte moduri.

Pentru întreținerea genților, pantofilor și canapelelor din piele: Poate că nu toată lumea cunoaște puterea de curățare a iaurtului pe pantofi, genți sau canapele din piele sau piele ecologică. Dacă trebuie să curățați temeinic unul sau mai multe dintre aceste articole, folosiți iaurtul Este fabulos!

Pur și simplu frecați-l cu un tampon de bumbac pe zona murdară. În cel mai scurt timp, canapeaua sau geanta vor fi curate și fără pete.

Ține țânțarii departe de casă cu o superbă plantă parfumată: pune-o în balcon și insectele te vor ocoli

Pentru curățarea obiectelor din alamă sau metal - Aveți un dulap cu mânere din metal sau alamă greu de curățat? Nu intrați în panică: puteți experimenta puterea iaurtului!

Puneți câteva picături de iaurt pe o cârpă și frecați mânerele murdare. Lăsați să acționeze câteva minute , apoi ștergeți cu o cârpă curată.  Ca prin magie, mânerele  vor căpăta o  lumină nouă!

Răcește rapid berea, vinul și alte băuturi chiar și fără frigider: 3 trucuri pe care trebuie să le știi

Prăjituri pufoase cu iaurt expirat -  Potrivit revistei 60 Millions de Consommateurs, nu ar trebui să aruncați iaurtul expirat, pentru că este comestibil până la 3 săptămâni de la data imprimată pe ambalaj.

Evident că, înainte de a-l folosi la prepararea  unei prăjituri, să te asiguri că nu are mirosuri ciudate.  În acest caz, cu siguranță ar trebui să-l aruncați. Dacă nu miroase urât, îl puteți folosi pentru a face un tort minunat și pufos!

Dă viață nouă plantelor din grădină și celor de cameră  -  Ai plante în grădină, pe terasă sau în casă? Le poți îngriji cu iaurt.  Dizolvați 1 lingură de iaurt n-un litru de apă și folosiți soluția pentru a uda plantele. Acest remediu este deosebit de grozav pentru azalee, camelii, magnolii, hortensii și crini. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel