Cele mai noi articole
Instagram Radiodcnews Pagina de Facebook
Știri de interes
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr
Taylor Swift a fost fotografiată alături de iubitul ei, starul NFL Travis Kelce, urmărind concertul artistei rap Ice Spice la Coachella.  
Sursa Foto: Agerpres
A fost stabilită o dată pentru mult-așteptata revenire a lui Conor McGregor la UFC.  
Titanic
Noul Titanic finanțat de magnatul minier australian Clive Palmer, în vârstă de 70 de ani, nu va duce lipsă de bărci de salvare în cazul în care va avea aceeași soartă sortită eșecului ca și predecesorul său tragic.
Shakira dezvăluie că a pierdut versurile unei melodii într-un aeroport
Shakira a dezvăluit că a pierdut odată versurile unei melodii într-un aeroport.
Jon Bon Jovi se gândește să se retragă" din turnee dacă problemele vocale persistă / Bon Jovi
Jon Bon Jovi nu va mai cânta niciodată live dacă vocea sa nu se va reface complet în urma unei operații la gât.
Foto: Pexels
Serviciile de streaming muzical au facilitat enorm accesul la artiștii și albumele preferate. Dar, deși preferința pentru mediile analogice în materie de muzică nu reprezintă un trend nou, generațiile Alpha și Z contribuie la vânzări record de discuri de vinil în Statele Unite. Ce anume îi...
Drake / Sursa: Facebook Drake
O posibilă piesă de răspuns al lui Drake adresată lui Kendrick Lamar a apărut online. Melodia, despre care se spune că se intitulează "Push Ups (Drop and Give Me 50)", ar fi o reacție la versurile din "Like That" în care Lamar îi menționează într-o lumină negativă pe Drake și J. Cole. Această...
Foto: Perla Sulina
Instituția Prefectului - Județul Tulcea organizează o întâlnire între mediul privat din turism/alimentație publică   și autoritățile statului, în data de 17 aprilie 2024, ora 10.00, la sala “Mihail Kogălniceanu” a consiliului Județean Tulcea. 
Lumânare
Eleanor Coppola, o apreciată realizatoare de documentare, artistă, scriitoare și soția regizorului Francis Ford Coppola, a murit la vârsta de 87 de ani.
Sursa Foto: Agerpres
Săptămâna viitoare marchează lansarea "The Tortured Poets Department", iar începând cu 13 aprilie, fanii Taylor Swift pot începe căutarea unui mesaj secret din partea artistei pe Apple Music.
Foto: Pexels
Vampire Weekend se uită cu drag la trecut pe cel mai recent album, „Only God Was Above Us”, cu melodii care amintesc de munca lor anterioară și versuri care explorează teme ale nostalgiei, identității și locului în istorie.
Foto: Pexels
Rapperul J. Cole pare să fi luat în serios titlul celui mai recent mixtape al său, "Might Delete Later" (Poate îl șterg mai târziu).
Foto: Agerpres
Un volum de memorii scris de liderul opoziției ruse Alexei Navalny înainte de încarcerare și moartea sa urmează să fie publicat în acest an.
Oasis/Facebook
Oasis, trupa indie-rock din Manchester, își comemorează single-ul de debut „Supersonic”, lansat acum 30 de ani, cu o înregistrare live specială din Belfast.
Drake / Sursa: Facebook Drake
Rapperul Drake a fost exonerat de răspundere în procesele civile intentate împotriva sa, a lui Travis Scott și a altor entități implicate în dezastrul de la festivalul Astroworld din 2021, conform rapoartelor TMZ și KPRC 2 din Houston. Stanton "Larry" Stein, avocatul lui Drake, nu a oferit...
Foto: Pexels
În ciuda unui buget uriaș de 120 de milioane de dolari și a numelui legendar al lui Francis Ford Coppola la cârmă, perspectivele filmului SF "Megalopolis" par descurajante. Reacțiile timpurii negative, descriindu-l drept "atât de prost și atât de trist", vin ca o lovitură dură pentru ambițioasa...
Foto: Pexels
Baldur's Gate 3 a dominat la cea de-a 20-a ediție a premiilor Bafta Game Awards, câștigând cinci premii, inclusiv titlul de cel mai bun joc. Jocul de rol bazat pe Dungeons & Dragons a câștigat, de asemenea, premii pentru muzică și poveste, cu un premiu pentru interpretare pentru Andrew...
ryan gosling
Ryan Gosling a mărturisit recent la emisiunea „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” că a refuzat inițial melodia „I'm Just Ken” din filmul „Barbie”. Actorul a declarat: „100% nu.”
Foto: Agerpres
Muzica lui Taylor Swift a revenit pe TikTok, în ciuda faptului că labelul artistei, Universal Music, și aplicația chinezească de videoclipuri scurte rămân în conflict cu privire la compensațiile pentru artiști și utilizarea inteligenței artificiale.
Foto: Pexels
Autoarea J.K. Rowling a reaprins un conflict cu starurile seriei Harry Potter, Emma Watson și Daniel Radcliffe, pe tema identității și drepturilor persoanelor transgender.
FOTO: captură YouTube @CBS News
Un tânăr profesor de fizică le-a făcut, în 1978, o invitație inedită elevilor săi: să vadă împreună eclipsa totală de soare din aprilie 2024.
FOTO: Captura Video YouTube @The Royal Family
Harry și Meghan, ducii de Sussex, vor produce două emisiuni marca Netflix.
FOTO cu rol ilustrativ: Freepik @roy9
Trei marinari, naufragiați pe o insulă pustie din Pacific, au fost salvați de mesajul scris cu frunze de palmier.
Foto: pexels, Jasmine Carter
"Situationship" este un termen folosit pentru a descrie o relație interpersonală care nu este clar definită sau nu se încadrează într-un tipar clasic de relație, cum ar fi o relație de cuplu sau o prietenie strict platonică.
foto: Freepik
Muzica poate avea un impact pozitiv asupra sănătății mentale și emoționale a unei persoane și poate contribui la vindecarea anumitor răni sau dificultăți.


DC Media Group Audience


pixel