Noul album 143 al lui Katy Perry va fi lansat în septembrie

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Katy Perry, în vârstă de 39 de ani, a anunțat pe rețelele sociale că va lansa noul său album, intitulat "143," pe 20 septembrie.

 În pregătirea lansării, vedeta va dezvălui joi (11.07.24) single-ul principal al albumului, "Woman's World."

Titlul "143" este un cod pentru "Te iubesc," folosit frecvent în mesajele trimise pe pagere în anii 1990. Katy a declarat: "Mi-am propus să creez un album dance-pop îndrăzneț, exuberant și sărbătoresc, cu expresia numerică simbolică 143 a iubirii ca mesaj transversal."

Acesta va fi primul album al artistei de la "Smile" din 2020, care nu a replicat succesul înregistrărilor anterioare. În promovarea noului său single, "Woman's World," Katy a prezentat clipuri din videoclipul piesei, în care apare îmbrăcată într-un bikini și consumând whisky, într-o încercare deliberată de a șoca publicul.

O sursă a declarat pentru rubrica Bizarre a ziarului The Sun: "Katy arată și sună cel mai bine din ultima vreme. Videoclipul face tot posibilul să șocheze și să le reamintească oamenilor de ce are atât de multe hituri și de ce a fost în vârful carierei sale atât de mult timp. Este sigur să spunem că este în mod deliberat sugestiv și sexualizat, dar punctul pe care Katy îl face este că femeile pot face orice bărbații spun că nu pot."

Interpreta hitului "Firework" a descris anterior noul album ca fiind "bucurie pură și distracție." Într-un interviu pentru Access Hollywood, Katy a spus: "Încă nu am făcut un album dintr-un loc în care să mă simt cu adevărat fericită și întreagă și plină de iubire. Uneori, artiștii sunt de părere că muzica trebuie să vină dintr-un loc mai dur, dar de fapt, este foarte luminos și vesel, ca bucurie pură, distractiv, jucăuș, sărbătoresc și o petrecere."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel