North West își anunță albumul de debut

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

North West a anunțat că lucrează la albumul ei de debut.

Fiica în vârstă de 10 ani a lui Kim Kardashian și Kanye 'Ye' West a dezvăluit că se pregătește să își lanseze primul album, intitulat Elementary School Dropout.

North a dezvăluit vestea duminică seara, în timpul unei petreceri de ascultare din Phoenix, Arizona, pentru viitorul album al lui Kanye, Vultures 2.

"Am lucrat la un album", a spus ea mulțimii în timp ce se afla pe scenă alături de tatăl ei. "Și se numește Elementary School Dropout".

Titlul albumului aduce un omagiu albumului de debut al lui Kanye, College Dropout, care a fost lansat în urmă cu două decenii.

North nu este străină de industria muzicală, ea și-a făcut debutul în rap pe piesa Talking, lansată recent de Kanye și Ty Dolla $ign, care a ajuns pe locul 30 în Hot 100. Intrarea a făcut-o una dintre cele mai tinere artiste care au apărut vreodată în clasament.

Pe 25 februarie, North a cântat Talking live în timpul unei petreceri de ascultare la Accor Arena din Paris.

North este cel mai mare dintre cei patru copii ai lui Kanye și Kim. Fostul cuplu, care a fost căsătorit din 2014 până în 2022, îi mai împart pe Saint, de opt ani, Chicago, de șase ani, și Psalm, de patru ani.

O dată de lansare pentru "Elementary School Dropout" nu a fost încă anunțată.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel