Nicuşor Dan l-a dat afară şi pe Rică Răducanu de la CSM Bucureşti: A bâjbâit nişte explicaţii...

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Sursa foto: Facebook Nicușor Dan
Sursa foto: Facebook Nicușor Dan

Rică Răducanu l-a criticat pe Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, pentru că l-a îndepărtat de la CSM Bucureşti. 

"Puțină lume știe, dar în urmă cu câteva luni am fost dat afară de la Clubul Sportiv Municipal București. Mi s-a spus doar că nu pot avea și pensie, și salariu. Am făcut un pas în spate, dar am cerut să vorbesc și cu directorul general, Gabi Szabo, încă, în acea perioadă de început de an, dar și cu primarul general. Cea dintâi mi-a sugerat să merg la Rapid, să cer un post, ceva, că doar la clubul feroviar am cunoscut gloria ca sportiv, nu?

Când am ajuns în fața lui Nicușor Dan, primarul a bâjbâit ceva explicații vizavi de cazul meu. Am plecat din biroul său cu senzația că habar nu avea de ce fusesem dat afară! Cel mai probabil cineva a avut nevoie să-și angajeze o rudă, un amic sau mai știu eu pe cine! Că toți avem tot felul de cunoștințe și de obligații!

Nu am o pensie mare, ceva în jur de 1.800 de lei. Când eram angajat la CSM, parcă mergeam altfel. Plecam dimineața și veneam seara. Nevăstă-mea chiar făcea mișto de mine și-mi spunea că m-am obișnuit să vin acasă ca la hotel. Dar eu trăiam la club. Le vedeam la treabă, la antrenamente, și pe handbaliste, și pe voleibaliste, și pe băieți. Dacă mi-a intrat sportul în sânge, ce să fac?", a declarat Rică Răducanu, conform Playsport.

Nu doar pe Rică Răducanu l-a dat Nicuşor Dan afară. Gabi Szabo, concediată şi ea 

Aceasta a aflat de pe Facebook că Nicuşor Dan a îndepărtat-o. 

"Am observat în spațiul public, respectiv pe rețeaua de socializare FB, anunțul domnului Primar Nicușor Dan în ce privește schimbarea conducerii CSM, inclusiv prin 'detasarea' mea. Fără a exista o bază documentară, decizia apare ca motivată de aspecte aflate personal de domnul Primar 'din interior' (al clubului). Aceiași angajați pe ale căror spuse este întemeiată decizia anunțată au pierdut în instanță dosare inițiate ca urmare a defăimării mele sau a activității mele.

Nu sunt o persoană conflictuală, de aceea voi urmări desfășurarea acestei proceduri, bineînțeles așteptându-mă să fie una transparentă, în egală măsură analizând legalitatea acesteia.

Fac această precizare întrucât, în calitate de Membru al Consiliului de Administrație al CSM, nu am participat la întâlnirile domnului Primar cu membrii Consiliului", a transmis Gabriela Szabo pe Instagram.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel